Ameriški Staffordshire Terier
Pozdravljeni,
naslednjo nedeljo bom šla iskat svojo 2 meseca staro psičko pasme Ameriški Staffordshire terier. (Komaj čakam, haha)
Mi lahko poveste, katera vrsta briketov je najbolj primerna za njene potrebe?
Naj bo vaš prednovoletni večer čudovit in vesele božične praznike vam želim!
Nadine
Pozdravljena, Nadine,
najbolje za mladička pasme Ameriški staffordshire terier je, da mu kupite hrano PRO PLAN DOG PUPPY DIGESTION. Ti psi so znani po pogostih prebavnih težavah.
Lepe praznike vam želim,
Elodie
Živjo Nadine,
Lahko pa vprašaš tudi vzreditelja, ki ima tvojega kužka, kaj mu daje za brikete, da boš lahko naredila prehod pri hranjenju (kot pravi Elodie, lahko na primer preideš na PRO PLAN DOG PUPPY DIGESTION) na nežen način. Sama imam dva staffija (stara 5 in 6 let), tako da, če potrebuješ kak nasvet, kar vprašaj!
Se kmalu slišimo!
Pozdravljena Nadine,
Za prvega, Samousa (6 let), ni problema. Ko je bil majhen, je enkrat naredil neumnost (pojedel je fotelj, haha), potem pa tega ni več ponovil. Didgit pa, joj, joj, joj... Priznam, da je naredila veliko neumnosti!
Ampak ne skrbi, to je mladiček, to je normalno, postopoma jo boš morala naučiti in vse bo prišlo na svoje mesto. Potem pa, veš, je odvisno od značaja mladička, saj imam prijatelja, ki ima tudi staforda in z njegovim psom je bilo vse v redu, njegov pes je prava ljubica!
Kar se tiče briketov, naj bi se prehranski prehod izvajal tako:
-postopoma moraš uvajati nove brikete k starim. Prvi in drugi dan lahko daš 3/4 stare hrane + 1/4 nove. Tretji in četrti dan razpoloviš. Peti dan 3/4 novih briketov + 1/4 starih briketov. Sedmi dan 100 % novih briketov!
Drugače pa, bodisi Pro Plan ali Royal Canin, oba sta v redu, to boš morala sama videti.
Popolnoma razumem, da si nestrpna, da dobiš svojo psičko, to je normalno, tudi jaz sem taka ;-)
In, si že našla ime za svojo psičko?
Se vidimo kmalu Nadine in vesele praznike!
Živjo!!!
Še enkrat hvala, Sandra! No, Hermiona je zdaj doma. Potovanje je potekalo brez težav, včeraj zvečer je zasedla kavč, in ko se je zbudila, je enkrat bruhala, nato se je spustila dol, da bi šla na stranišče (nisem pričakovala!), a imela je drisko celo noč, noro, kakšnih desetkrat, zelenkasto, zelo tekoče in smrdeče, sem že skoraj obupana!
Zato sem šla k veterinarju, dal mi je, kar je potrebno, bomo videli, ker razen dejstva, da sem komajda spala, je neznosno (poleg tega sem velik čistun!). Misliš, da je to zaradi starih briketov friskies, potovanja ali česa drugega? Ker doma je vse v redu, sledi mi povsod, veliko se igra tudi z Enzom.
Trenutno nimam časa, a ti bom kmalu povedala o 'transakciji', ne boš mogla verjeti, zato nisem pomirjena!
Imej zelo lepega silvestrovanja, uživaj in se vidimo naslednje leto!!!!!!
Lepo silvestrovanje vsem in vašim ljubljenčkom!
Poljubčkiiiiiiiiiiiiii
Živjo,
kako gre s tvojo psico?
Te ne dela preveč neumnosti?
Se vidimo kmalu