Ameriški Staffordshire Terier

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nadine
3 sporočila
nadine fr

Pozdravljeni,

naslednjo nedeljo bom šla iskat svojo 2 meseca staro psičko pasme Ameriški Staffordshire terier. (Komaj čakam, haha)

Mi lahko poveste, katera vrsta briketov je najbolj primerna za njene potrebe?

Naj bo vaš prednovoletni večer čudovit in vesele božične praznike vam želim!

Nadine

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljena, Nadine,

najbolje za mladička pasme Ameriški staffordshire terier je, da mu kupite hrano PRO PLAN DOG PUPPY DIGESTION. Ti psi so znani po pogostih prebavnih težavah.

Lepe praznike vam želim,

Elodie

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo Nadine,

Lahko pa vprašaš tudi vzreditelja, ki ima tvojega kužka, kaj mu daje za brikete, da boš lahko naredila prehod pri hranjenju (kot pravi Elodie, lahko na primer preideš na PRO PLAN DOG PUPPY DIGESTION) na nežen način. Sama imam dva staffija (stara 5 in 6 let), tako da, če potrebuješ kak nasvet, kar vprašaj!

Se kmalu slišimo!

nadine
3 sporočila
nadine fr
<left>Hvala ti zelo, Sandra. Če ti ne bo preveč v napoto, bom verjetno prosila za tvojo pomoč občasno haha</left><left>Lahko mi poveš, kako so se tvoji mačji prijatelji obnašali, ko so prvič prišli domov? Edina stvar, ki me resnično skrbi, je, da bi se dolgočasila, ko me ni doma in bi začela praskati po pohištvu haha</left><left>Za brikete sem kupila Pro Plan in Royal Canin, razmišljala sem, da bi naredila malo mešanico obojega? Trenutno je na friskies, kar mi sploh ni všeč...</left><left>Komaj čakam jutri, sprašujem se, kako bom preživela noč?!?! Hujše kot otrok na predvečer božiča, smešno kajne?</left><left>Fotografije ti bom poslala takoj, ko jih bom naredila!</left><left>Želim ti lep večer in še enkrat hvala tisočkrat ;)</left>
Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljena Nadine,

Za prvega, Samousa (6 let), ni problema. Ko je bil majhen, je enkrat naredil neumnost (pojedel je fotelj, haha), potem pa tega ni več ponovil. Didgit pa, joj, joj, joj... Priznam, da je naredila veliko neumnosti! 

Ampak ne skrbi, to je mladiček, to je normalno, postopoma jo boš morala naučiti in vse bo prišlo na svoje mesto. Potem pa, veš, je odvisno od značaja mladička, saj imam prijatelja, ki ima tudi staforda in z njegovim psom je bilo vse v redu, njegov pes je prava ljubica!

Kar se tiče briketov, naj bi se prehranski prehod izvajal tako:

-postopoma moraš uvajati nove brikete k starim. Prvi in drugi dan lahko daš 3/4 stare hrane + 1/4 nove. Tretji in četrti dan razpoloviš. Peti dan 3/4 novih briketov + 1/4 starih briketov. Sedmi dan 100 % novih briketov!

Drugače pa, bodisi Pro Plan ali Royal Canin, oba sta v redu, to boš morala sama videti.

Popolnoma razumem, da si nestrpna, da dobiš svojo psičko, to je normalno, tudi jaz sem taka ;-)

In, si že našla ime za svojo psičko?

Se vidimo kmalu Nadine in vesele praznike!

nadine
3 sporočila
nadine fr

Živjo!!!

Še enkrat hvala, Sandra! No, Hermiona je zdaj doma. Potovanje je potekalo brez težav, včeraj zvečer je zasedla kavč, in ko se je zbudila, je enkrat bruhala, nato se je spustila dol, da bi šla na stranišče (nisem pričakovala!), a imela je drisko celo noč, noro, kakšnih desetkrat, zelenkasto, zelo tekoče in smrdeče, sem že skoraj obupana!

Zato sem šla k veterinarju, dal mi je, kar je potrebno, bomo videli, ker razen dejstva, da sem komajda spala, je neznosno (poleg tega sem velik čistun!). Misliš, da je to zaradi starih briketov friskies, potovanja ali česa drugega? Ker doma je vse v redu, sledi mi povsod, veliko se igra tudi z Enzom.

Trenutno nimam časa, a ti bom kmalu povedala o 'transakciji', ne boš mogla verjeti, zato nisem pomirjena!

Imej zelo lepega silvestrovanja, uživaj in se vidimo naslednje leto!!!!!!

Lepo silvestrovanje vsem in vašim ljubljenčkom!

Poljubčkiiiiiiiiiiiiii

céline
38 sporočila
céline fr

Živjo,

kako gre s tvojo psico?

Te ne dela preveč neumnosti?

Se vidimo kmalu

Malika
1 sporočila
malika fr
Dober večer, ali poznate brikete Optimus?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo