Ali je moj pes bolan?
Pozdravljeni, sem lastnica Paka, francoskega buldoga, starega eno leto in pol. Pako je bil kot mladiček v redu, vendar pa, odkar je star 5 mesecev, neprestano bruha. Takoj ko poje, bruha. Ko pije, bruha. Ko se igra, bruha. Ko spi, se zbudi in bruha. Skratka vedno. Bil je večkrat pri veterinarju in bil operiran dvakrat. Prvič so mu odrezali mehko nebo in razširili nosnice, da bi lahko bolje dihal, drugič pa so mu odrezali še del mehkega neba (zdej ga sploh nima več) in odstranili nekaj v grlu, česar imena se ne spomnim več. Vendar še vedno bruha enako kot prej. Dobi napade, podobne epilepsiji, že je imel tablete za to in se je prenehalo, vendar se to vrača. Med napadom kriči, kot da ima hudo bolečino in se po napadu vrže na tla, ne ve več, kje je. Kljub vsemu veterinarji pravijo, da ni nič narobe, ampak to ni mogoče. Zelo sem zaskrbljena, zelo imam rada svojega psa in vsak dan se bojim, da bo umrl, saj je še mlad.
Dober večer,
Sedaj je nujno čim prej posvetovati z veterinarjem.
Veterinarji ne znajo opravljati svojega poklica, vidijo samo denar, medtem ko moj boubou trpi