Forum za akvaristiko

akvarijske ribje mladiče

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
gregory
1 sporočila
gregory fr

koliko časa jih je treba pustiti v inkubatorju hvala za odgovor ali odgovore.

g/g iz 59

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Pozdravljeni,

Vse je odvisno od vrste!!! Idealno bi bilo, da so preveliki, da bi jih lahko pojedli drugi/

daniel
4 sporočila
daniel fr

mlevi v valilnici ne bodo zrasli, bolje je, da jih prenesete v majhen akvarij, da lahko zrastejo

Pierre
134 sporočila
pierre fr

To ni napačno. Večji kot je prostor za mladiče, hitreje rastejo (razlika je impresivna)

franck
233 sporočila
franck fr

Idealno je, da pustite naravi, da opravi svoje.

Če imate dobro rastlinjen akvarij z veliko skrivališči, jih ni treba dati v valilnico.

Tveganje valilnice je prenaseljenost vašega akvarija.

Imel sem žalostno izkušnjo z več kot 150 gupiji v mojem starem majhnem 96L.

Težko vzdrževati akvarij

Jean-Pierre
23 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer.

Kakšne vrste rib s kakšno populacijo v skupnem akvariju?

Sicer pa se opravičujem, to ni inkubator (ne za piščance), temveč "drstni akvarij" (majhen akvarij za rast).

Akvafilno.

franck
233 sporočila
franck fr

dober večer

je nam vseeno za ime valilni stroj inkubator, za ljudi je to ista stvar

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo