akvarij soft line
Pozdravljeni vsi, dobil sem akvarij znamke Soft Line in sem novinec na tem področju. Rad bi dodal eksotične ribe. Mi lahko poveste, kakšen grelec, ribe in rastline lahko uporabim? Hvala za vaše odgovore.
živjo in dobrodošel na forumu
lep darilo, ki so ti ga podarili....
kar se tiče rib, je na voljo množica možnosti, vse je odvisno od biotopa, v katerega se usmerjaš (amazonski, afriški, azijski itd.)
jaz bi ti svetoval amazonski biotop, zelo primeren za začetnike; ribe niso najdražje in so precej trpežne
-neoni (modri, oranžni, zeleni, črni) platy, guppy, corydoras
poleg tega pomisli, da boš potreboval rastline, pesek in še veliko drugih stvari
to je tisto, kar imam jaz
-10 corydoras albinos -3 corydoras panda -3 corydoras aeneus -3 corydoras paleatus-1 betta splendens albinos-20 modri neoni-20 črni neoni-20 oranžni neoni-4 platy mickey-2 klovna lokha
kar se tiče rastlin imam:-4 noge kryptokoryna-4 noge microsorium pteropus-4 noge anubia (2 velike in 2 majhne različnih vrst)-20 nog vallisneria spiralis-4 noge lilaeopsis brasilliensis-5 jadranskih kep aegagropila linnaei
za dekoracijo in predvsem za trdoto vode za moj amazonski biotop sem dodal tudi tri korenine mangrove
torej, če potrebuješ več informacij, mi sporoči