Vprašanja, razprave o izdelkih ADVANTIX Pipeta proti parazitom za pse - Proti bolham, klopom, komarjem, peščenim muham, žuželkam in muham hlevskim
97% stranke
priporočam ta izdelek
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, ali lahko to uporabljamo za miniaturnega angora zajca? In kakšen je odmerek? Lep pozdrav
1 sporočila
marion
Ne, te pipete niso primerne za zajce, nikakor ne smete dajati izdelkov za pse zajcem. Da bi izvedeli, kaj uporabiti za vašega zajca, je bolje, da se posvetujete z veterinarjem za eksotične živali, ki vam bo svetoval glede izdelkov, ki jih lahko uporabite, in tudi glede odmerkov, ki bodo odvisni od teže vašega zajca.
2 sporočila
carole
Ne, tega ni mogoče uporabiti na zajcu. Lep pozdrav
1 sporočila
jean-marc
Nikakor ne! Izdelek ni primeren za zajce in odmerjanje ni znano! Raje kontaktirajte veterinarja! To bo bolj varno!
3 sporočila
martine
ta znamka Greenvet Rhodeo je za glodalce
2 sporočila
pauline
dober dan, ne, te so samo za pse, ampak za zajce imate posebne ugodnosti za mačke in zajce. lep dan.
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, ali lahko uporabimo Advantix na 10-mesečnem mladiču, če imamo doma mačko? Moj veterinar mi je nekoč rekel, da ga ne smem uporabljati na psu, ker je tudi mačka v hiši in je nevarno, če sta v stiku. Lep pozdrav
1 sporočila
corinne
Dober večer, res je, moj veterinar me je vedno opozarjal. Kapljice proti bolham za pse so smrtonosne za mačke. Treba je prepovedati vsak stik med mačko in psom vsaj 24 ur. Lep večer
1 sporočila
benoit
Pozdravljeni, ali lahko to pipeto uporabimo pri trimesečnem mladičku? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te pipete so primerne za uporabo pri mladičkih, ki so stari najmanj 7 tednov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Ali mi lahko prosim navedete rok uporabe za pipete za 10-25 kg? Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, rok uporabe teh pipet je v letu 2021. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
elodie
Pozdravljeni, dobil bom dva meseca starega jack russella in zanima me, če mu lahko dam te kapljice, saj bi rad, da je zaščiten tudi pred komarji. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Lahko mu brez težav daste te kapljice, saj prav tako ščitijo proti komarjem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lahko mu brez težav daste te kapljice, saj prav tako ščitijo proti komarjem.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia