Vprašanja, razprave o izdelkih Advance Mini Sensitive z lososom za majhne pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Véronique
2 sporočila
véronique fr
Ali lahko moj pes pri petih letih zamenja brikete? Trenutno je brikete za majhne pse Pro Plan s lososom, želel bi pa jih zamenjati, ker se veliko praska. Ali je mogoče pri njegovi starosti dati mu brikete za majhne pse Advance s lososom?
Chantal
8 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, seveda lahko brez težav spremenite briketirano hrano, to sem storil za svojega psa in srbenja je bilo konec. Briketi Advance so zelo dobri, priporočam jih za naše ljubljenčke.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo