Vprašanja, razprave o izdelkih ACTI Vermi Pes in Mačka 60 tablet

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, že dolgo ga dajem svojim psom brez težav. Edinič, ko je bil eden od njih bolan, je bilo, ko sem mu ga dala med jedjo, medtem ko je očitno imel parazite. V tem primeru je bolj priporočljivo, da ga dajete zunaj obrokov.
ISABELLE
3 sporočila
isabelle fr
pozdravljeni, rada bi dala ta izdelek svoji psički, ki, naj poudarim, nima črvov. Ali naj ji dam odmerek za preventivo ali za zdravljenje? Hvala za vaš odgovor
Stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, ta izdelek sem dal svojemu psu, Staffiju, težkemu 18 kg, in tri dni je imel drisko. Revež se ni mogel zadržati. Moral sem nehat dajat in se vrniti k tistemu, kar sem kupoval v lekarni in kar ni imelo stranskih učinkov.
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni! Dajem tablete svojim mačkam preventivno, tri dni zaporedoma vsako četrtletje. Torej, na vaše vprašanje, če ni črvov, je to preventivno, zatorej za tri dni.
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, treba mu je dati preventivni odmerek.
Betty
1 sporočila
betty fr
Tako lahko izdelek varno daste svoji živali in zelo dobro deluje. Jaz ga dajem svojim psom.
Anthony
1 sporočila
anthony fr
Ne razumem dobro razlage, kako deluje za mladičke ali male mucke, če prav razumem, je pol tablete vsak dan tri dni zapored, kar se lahko ponovi štirikrat letno, enkrat na sezono, torej dam pol tablete dnevno za tri dni, torej ena in pol tablet skupaj x 4 sezone. Če moj pes tehta 30 kg, so to tri tablete dnevno za tri dni, kar pomeni skupaj 9 tablet, pomnoženo s štirimi sezonami. Ali mi lahko nekdo pojasni, hvala vnaprej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo