Vprašanja, razprave o izdelkih ACTI Vermi Pes in Mačka 60 tablet
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, že dolgo ga dajem svojim psom brez težav. Edinič, ko je bil eden od njih bolan, je bilo, ko sem mu ga dala med jedjo, medtem ko je očitno imel parazite. V tem primeru je bolj priporočljivo, da ga dajete zunaj obrokov.
3 sporočila
isabelle
pozdravljeni, rada bi dala ta izdelek svoji psički, ki, naj poudarim, nima črvov. Ali naj ji dam odmerek za preventivo ali za zdravljenje? Hvala za vaš odgovor
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni, ta izdelek sem dal svojemu psu, Staffiju, težkemu 18 kg, in tri dni je imel drisko. Revež se ni mogel zadržati. Moral sem nehat dajat in se vrniti k tistemu, kar sem kupoval v lekarni in kar ni imelo stranskih učinkov.
1 sporočila
céline
Pozdravljeni! Dajem tablete svojim mačkam preventivno, tri dni zaporedoma vsako četrtletje. Torej, na vaše vprašanje, če ni črvov, je to preventivno, zatorej za tri dni.
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, treba mu je dati preventivni odmerek.
1 sporočila
betty
Tako lahko izdelek varno daste svoji živali in zelo dobro deluje. Jaz ga dajem svojim psom.
1 sporočila
anthony
Ne razumem dobro razlage, kako deluje za mladičke ali male mucke, če prav razumem, je pol tablete vsak dan tri dni zapored, kar se lahko ponovi štirikrat letno, enkrat na sezono, torej dam pol tablete dnevno za tri dni, torej ena in pol tablet skupaj x 4 sezone. Če moj pes tehta 30 kg, so to tri tablete dnevno za tri dni, kar pomeni skupaj 9 tablet, pomnoženo s štirimi sezonami. Ali mi lahko nekdo pojasni, hvala vnaprej.