Vprašanja, razprave o izdelkih ACANA Highest Protein Pacifica za pse
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, ali je velikost primerna za psa pasme Cavalier King Charles? Lep pozdrav
1 sporočila
michael
Pozdravljeni, briketi so srednje velikosti in sem jih uporabljal za malinois. Imamo špica in mu dajemo druge brikete, ki so veliko bolj primerni. Lp
1 sporočila
tiffany
Začela sem uporabljati te brikete za svojo starejšo cocker španjelko in kljub njenim starim zobem jih je lahko zelo dobro jedla. Ne zdi se mi, da so pretirano velike, in mislim, da bi lahko ustrezale tudi kavalirskemu kraljevemu španjelu. Morda začeti z majhnim paketom za vsak primer. Kar je zagotovo, pa je, da boljše kakovosti od te do zdaj še nisem našla. Resnično priporočam za psa v dobrem zdravju in z lepim kožuhom.
2 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, da vam dam predstavo, so nekoliko manjše v premeru kot kovanec za 1 cent. Moj pes, francoski buldog, jih brez težav poje in kar zadeva kakovost, so vrhunske.
5 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, vidim, da piše "za vsakega psa, za vse starosti", ali so ti briketi majhni? In primerni za šestmesečnega mladička? Lep pozdrav
1 sporočila
giovanni
Pozdravljeni, to je od 1 leta dalje. Nedavno sta Orijen in Acana imela več prijav, ker naj bi bile nekatere pošiljke kontaminirane.