Vprašanja, razprave o izdelkih ACANA Highest Protein Pacifica za pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mélanie
5 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, ali je velikost primerna za psa pasme Cavalier King Charles? Lep pozdrav
Michael
1 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, briketi so srednje velikosti in sem jih uporabljal za malinois. Imamo špica in mu dajemo druge brikete, ki so veliko bolj primerni. Lp
Tiffany
1 sporočila
tiffany fr
Začela sem uporabljati te brikete za svojo starejšo cocker španjelko in kljub njenim starim zobem jih je lahko zelo dobro jedla. Ne zdi se mi, da so pretirano velike, in mislim, da bi lahko ustrezale tudi kavalirskemu kraljevemu španjelu. Morda začeti z majhnim paketom za vsak primer. Kar je zagotovo, pa je, da boljše kakovosti od te do zdaj še nisem našla. Resnično priporočam za psa v dobrem zdravju in z lepim kožuhom.
Ophélie
2 sporočila
ophélie fr
Pozdravljeni, da vam dam predstavo, so nekoliko manjše v premeru kot kovanec za 1 cent. Moj pes, francoski buldog, jih brez težav poje in kar zadeva kakovost, so vrhunske.
Mélanie
5 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, vidim, da piše "za vsakega psa, za vse starosti", ali so ti briketi majhni? In primerni za šestmesečnega mladička? Lep pozdrav
Giovanni
1 sporočila
giovanni fr
Pozdravljeni, to je od 1 leta dalje. Nedavno sta Orijen in Acana imela več prijav, ker naj bi bile nekatere pošiljke kontaminirane.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo