Vprašanja, razprave o izdelkih ACANA Dog Puppy Large Breed za velike pasje mladiče

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
cedric
2 sporočila
cedric fr
Pozdravljeni, briketi Acana Heritage Puppy Large Breed so namenjeni za mladičke velikih pasem, moj pes je kangal ali, če želite, anatolski ovčar star 7 mesecev. Do katere starosti mu lahko dajem te brikete? Opazil sem, da je velikost briketov majhna v primerjavi z Royal Canin Giant Junior, ki sem mu jih do sedaj dajal. Ali obstaja drugačna velikost briketov? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
AUDREY
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, Imam cane corso starega 20 mesecev in za pse velikih pasem mi je veterinar svetoval, da mu dajem hrano za mladičke vse do konca njegove rasti okoli 18/24 mesecev, odvisno od psa. Kar se tiče velikosti briketov, v tej znamki so briketi za velike pasme največji. Lep pozdrav
Raquelle
1 sporočila
raquelle fr
Pozdravljeni, imam Bull terrierja, ki je zdaj star 3 leta. Od njegovih treh mesecev sem mu dajal granule, dokler ni dosegel 15-20kg, nato sem prešel na Acana heritage sport in agility. Tako sem se odločil glede na njegovo odraslo težo, ko sem menjal granule, saj tako kot vi nisem vedel, kdaj jih menjati. Ker sem vedel, da je idealna odrasla teža 20kg, sem zamenjal takrat. Upam, da vam to lahko pomaga.
cedric
2 sporočila
cedric fr
v redu, najlepša hvala za vaš odgovor, lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo