Vprašanja, razprave o izdelkih ACANA Light & Fit za odrasle pse s prekomerno težo

100% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, imam 6 let starega nemškega ovčarja, ki tehta 58 kg in je steriliziran. Katere kroketke bi mi priporočili? Ima prekomerno težo (rad bi, da izgubi 4/5 kg), zunaj je 2/3 ure na dan, zmerno je aktiven, nima alergij in ni izbirčen. Hvala.
Vin
1 sporočila
vin fr
Pozdravljeni. Že več let uporabljam te brikete za nadzorovanje teže moje psičke avstralskega ovčarja. Poskusila sem že druge znamke, vendar sem imela problem s srbečico. To so zelo kakovostne brikete, ampak za uspešno izgubo teže ni skrivnosti, nadzirati morate porcije. Ne poskušajte doseči prehitre izgube teže, temveč seveda v nekaj mesecih.
EVELYNE
1 sporočila
evelyne fr
Več kot 10 let uporabljam brikete Acana light and fit za svoje sterilizirane zlate prinašalce. To so briketi, ki so zelo bogati z mesom (vključno s svežim) in ribami, visoke kakovosti, brez sintetičnih proizvodov. Zdi se, da so dragi, vendar ker vsebujejo malo pepela (ki samo poveča težo briketov, vendar ni uporaben), jih je potrebno manj na porcijo. Če malo zmanjšate odmerek, bo pes shujšal. Manjše kakce=boljša absorpcija.
Daniel
1 sporočila
daniel fr
Pozdravljeni, za pse s prekomerno težo ali v preventivo po sterilizaciji osebno svetujem te brikete. Moj doberman, ki je bil zelo vitek, je po sterilizaciji pridobil nekaj kilogramov. Zato sem iskal najboljše brikete glede na sestavine/vitaminčne dodatke/kalorično vrednost in prepričale so me Acana light fit. Zdaj jih brez težav uporablja že več kot 5 let in ohranja idealno težo, čeprav postaja z leti vse manj športen. Sestavine so zelo nasitne, tako da je v posodi manjša količina v primerjavi z briketi z žitaricami, kar mu ne napolni želodca in je zanj boljše. Kot nagrado mu dam izključno 100% mesne priboljške, kot so posušeni piščančji fileji ali goveja ušesa (ki so veliko manj mastna kot svinjska) in brez truda ali omejitev ohranja idealno težo. So tudi popolne za majhne pse, ker so manjše velikosti. Moja 5,5 kg težka psička jih z lahkoto poje. Na začetku jih ni marala, ker so jo prejšnji lastniki navadili na mehke brikete iz supermarketa :/ Od takrat, ko je morala te brikete prežvečiti, skoraj ni imela več zobnega kamna. To je zelo dobro za njeno ustno in celo splošno zdravje!
MARIE
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, te brikete so popolne za vzdrževanje optimalne telesne teže ali za izgubo teže, samo prilagoditi je treba količino na zadnji strani pakiranja, kjer so odmerki za psa glede na njegovo velikost in aktivnost. Samo slediti je treba navodilom in prilagoditi po potrebi. Za izgubo teže je potrebna potrpežljivost, saj traja dolgo, približno eno leto, da se teža psa stabilizira. Če pes lačen in zahteva hrano, medtem ko se njegov želodec nekoliko zmanjša, sem jaz dodajal malo zelenih fižolov ali bučk k briketom, da vidim, če jih dobro prebavlja. Te brikete so odlične, saj ne vsebujejo žitaric, ki povzročajo prebavne težave, težave s kožo in redijo. Moj pes jih požira in ne zahteva več. Imam shi tzuja, ki je bil zelo debel, in v enem letu je izgubil skoraj 2 kg, vendar traja dlje za male pse. Bodite potrpežljivi in mu omogočite več vadbe :)
Claude
1 sporočila
claude fr
Dober večer. Že več let uporabljamo Acana in smo popolnoma zadovoljni. Teža naše psičke ostaja stabilna pri 47 kg (Bernski planšarski pes) in sestavine brez žitaric ji zelo ustrezajo. Ima lepo dlako in prebavo brez težav.
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, moj steriliziran labradorec Lola, stara 2 leti, bi morala izgubiti 1 ali 2 kilograma, vendar ima težave z obilnim izpadanjem dlake. Menite, da bi ji ta izdelek ustrezal? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek bo povsem ustrezal vašemu psu. Kar se tiče izpadanja dlake, so lahko razlogi različni in pomembno je ugotoviti, ali gre za sezonsko izpadanje dlake ali lokalizirano izgubo. Lahko dodate prehransko dopolnilo bogato z omega maščobnimi kislinami in aminokislinami, kot je na primer lososovo olje ali pivski kvas, ki bo zagotovilo potrebna hranila za ponovno pridobitev zdrave kože in lepe dlake.https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/levure-de-biere-benefique-pour-la-peau-et-le-pelage-du-chien-et-du-chat-p-21260.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
laetitia
4 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, zakaj jih ne bi prodajali v vrečkah po 2 kg
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to pakiranje je na voljo samo po naročilu. Predvidoma je treba pričakovati dobavni rok okoli desetih dni pred odpremo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
priscillia
1 sporočila
priscillia fr
Živjo, ali mi lahko poveste velikost briketov Light and fit znamke Acana? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dimenzije briketov ACANA light and Fit Dog so 1,3 cm v premeru in 0,4 cm debeline. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo