Forum za akvaristiko

100 l ........

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
genevieve
161 sporočila
genevieve fr

Dober večer,

Po tem, ko sem imel akvarij s prostornino 54 L in izbral ribe glede na prostornino tega akvarija,

(1 samica Colisa,

3 Corydoras panda,

6 češnjevih barb,

bom čez nekaj tednov te premestil v 100 L zelo zasajen akvarij.

Vsaj eno stvar vem zagotovo o tem akvariju: ne bom dodajal samcev Colisa saj uničijo vse rastline!

Namenjam se razširiti jato cory.

Vseeno bi rad dodal eno ali dve vrsti rib v akvarij, katere mi priporočate? Všeč so mi lažni neonki ali pa platyji.

Razširil bi jato cory in dodal samico za samico Colisa.

Pravzaprav si predstavljam nekaj takega:

2 samici Colisa (površina),

6 češnjevih barb (sredina),

6-8 Corydoras panda (dno),

harem platyjev (celotna voda),

jata neonov (vrste, ki prenesejo 25°C) (sredina),

Red cherry (dno).

Je to preveč, ali ne? (upam, da ne)

Največji problem bi bil jata češnjevih barb in neonov, a bo to zelo motilo?

Akvarij je precej dolg.

pH je okoli 7, torej nevtralno.

Lep večer in hvala.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Animaux-Passion,

Imate 100 l (kar je bolje kot 54 l), vendar ne prekomerno poseljujte: 5 Corrydoras bo dovolj; brez Platy; za Colissa upam, da je Lalia (pritlikavi gurami), vendar se ne spomnim, da bi samec uničeval rastline; neoni (6); in Barbus; za kozice je posebno, obiščite ljudi, ki jih vzrejajo (ne prodajalce).

S pozdravi,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo