Vprašanja, razprave o izdelkih Zylkène za pse in mačke

80% stranke

priporočam ta izdelek

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
stephanie
1 sporočila
stephanie fr
moj maček je samo brikete, kako naj mu dam kapsulo? Ali se lahko poslastice istega izdelka dajejo vsak dan kot zdravljenje? hvala za vaš odgovor. Stéphanie
Mélanie
1 sporočila
mélanie fr
živjo, pomešal sem prašek z nekaj briketi in malo vode, da sem ustvaril "sok". Sploh opazil ni.
FANNY
1 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni. Samo odprite kapsulo in potresite prašek po briketih. To počnem s svojo mačko in deluje zelo dobro :)
Cécile
1 sporočila
cécile fr
Naša mačka je tudi samo brikete, vendar ji brez težav dajemo zylkene tako, da odpremo kapsulo in jo raztopimo v nekaj kapljicah vode. Večinoma ga z veseljem popije, če pa ne, mu ga damo s preprosto pipeto bodisi v usta bodisi na konec tačke, ki jo takoj umije :)
MARIELLE
1 sporočila
marielle fr
Pozdravljeni,

Za dajanje kapsule zylkena jo je treba odpreti in vsebino posuti po suhi ali mokri hrani. To se je mojemu mačku, ki je bil pod stresom, zelo dobro obneslo. Kar zadeva odmerjanje, je to odvisno od teže živali in ni nevarnosti navajenosti.

Lep pozdrav, M.B
MARIE-MICHELLE
2 sporočila
marie-michelle fr
Vprašanje je bilo zastavljeno glede ZYLKENE kapsul, zdaj pa obstaja tudi v "trdni" obliki majhnih kvadratov, ki jih je potrebno z nožem narezati na majhne trakove... ime je ZYLKENE CHEWS, zelo vabljivo in nič več problemov z mojim mačkom. Ni treba mešati z hrano, dam mu jih v roko in mu zelo teknejo... Mogoče niso naprodaj na vseh spletnih straneh???? Upam, da vam bo to lahko pomagalo. Lep pozdrav, MMC
MARIE-MICHELLE
2 sporočila
marie-michelle fr
že sem objavil sporočilo.... namesto kapsule obstaja ZYLKENE CHEWS v obliki trdnih kvadratov, ki jih je mogoče narezati na tanke rezine in ni več problema
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Vsebino zylkena zmešajte z malo vode in jo psu ali mački dajte s pomočjo majhne brizgalke.
viviane
1 sporočila
viviane fr
dober večer, nimam nobenih težav pri dajanju zdravil moji mački; odprem ji usta in ji zdravilo dam neposredno dovolj globoko ter ji nekaj sekund držim usta zaprta in oba, ona in jaz, sva zadovoljna; lep nadaljevanje
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, Kapsulo lahko odprete in potresete vsebino po briketih (dobro premešajte). Očitno je to brez vonja. Moja dva mačka sta pojedla svoje brikete kot običajno!
ranjani
1 sporočila
ranjani fr
Pozdravljeni, imam šestmesečnega collieja, ki tehta 16 kg. Moram ga peljati z avtom, vendar je zelo stresiran in preveč bruha. Če odpotujem v ponedeljek, kdaj naj začnem dajati kapsulo? Hvala vam.
Lp, Tranjani
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, s kapsulami lahko začnete nekaj dni prej, da bo na dan D pomirjen. Vendar ta izdelek ne deluje proti bruhanju. Priporočamo vam, da se posvetujete z veterinarjem.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Françoise
2 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni, najbolje je, da med vožnjo z avtomobilom svojega mladička date v prenosni boks, kjer se bo počutil varen in bo manj pod stresom.
XAVIER
1 sporočila
xavier fr
Dober večer,
Želim sodelovati na pasji razstavi, vendar je težava v tem, da je moj pes zelo nezaupljiv do tujcev. Kaj mi svetujete?
Vnaprej hvala, XAVIER
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek lahko res pomaga pomiriti vašega psa, vendar, če je vaš pes nezaupljiv, bi morda potrebovali svetovalni posvet veterinarja ali strokovnjaka za vedenje psov. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Françoise
2 sporočila
françoise fr
PozdravljeniNa razstavah psov psi obiskovalcev niso dovoljeni.
MARYSE
2 sporočila
maryse fr
Imam dveletnega posvojenega psa, ki tehta 5 kg, in postane neobvladljiv, če ga je treba prijeti za nego, mu nadeti ovratnico, saj postane zelo agresiven, mu stojijo dlake in predvsem je pripravljen ugrizniti, ker znori - Ali bi ta izdelek lahko bil koristen z zdravljenjem - moram poudariti, da je ta pes, razen tega velikega problema, zelo nežen in prijazen. HVALA vam za informacije, ki jih boste podali.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Seveda vam lahko svetujemo glede tega izdelka, vendar vam priporočamo, da se za več informacij obrnete na veterinarja.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
Laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, Bi mi lahko sporočili datum izteka roka uporabnosti za serijo 3 škatel Zylkène 75 mg - 30 kapsul? Hvala za vaš odgovor. Gospodična Ferrié
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Rok uporabe je: 10/2015.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo