Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji park ZOLIA OPI iz kovine za male glodalce in zajce
20 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, ali je mogoče kupiti samo zaščitno mrežo za to ogradico, saj so se luknje raztrgale in mreža več ne drži...? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
2 sporočila
daphne
Pozdravljeni, rad bi vedel, če se ogrado lahko postavi tudi v notranjosti. Najlepša hvala za vaše odgovore!
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, park se lahko postavi notri, vendar se količki za pritrditev delov drug na drugega zabijejo v travo za večjo stabilnost..
2 sporočila
daphne
Hvala, Pauline. Torej, ne potrebujem postaviti količkov, ki se zabijejo v travo? Bo kletka potem drsela po tleh? Bodo pa prečke med seboj ostale trdne in fiksne? V dvomih sem med tem modelom in prilagodljivim ograjenim prostorom Merry, ki se mi zdi manjši.
1 sporočila
christian
Pozdravljeni, brez količkov, ki se zapičijo v travo, se panoji ne bodo držali skupaj, in če postavite količke na trdo površino, ker se ne bodo zapičili, obstaja tveganje, da ograja ne bo zelo stabilna.
1 sporočila
valérie
Količki, ki združujejo panele ob straneh, se zabijajo v tla, vendar sem dodal še količke za šotor, da jih dobro pritrdim na tla, ker ima moj pritlikavi zajec tudi nagnjenje k dvigovanju ograje: s klini je super!
1 sporočila
patricia
živjo, imam zelo inteligentnega morskega prašička. Dviguje vse rešetke ali pa čeznje skoči. Višina je v redu, vendar bi rad vedel težo strukture. Ker potisne nos pod rešetko in jo dvigne. Če je prelahka, to ne bo v redu. Povejte mi, kaj mislite o tem. hvala
1 sporočila
laetitia
Dober večer, tudi sam imam ta ograček za pritlikavega zajca, uspe jih dvigniti, vendar potem ne more iti skozi. Lep pozdrav
2 sporočila
pauline
Pozdravljeni, imam morskega prašička in da lahko preskoči, morate iti tja, ker je visoko. In imate ponjavo, ki jo lahko postavite čez, tako da ni možnosti, da bi skočil čez.. Jaz nimam težav, ne dvigne jih, saj so dobro v tleh zaradi količkov.
1 sporočila
anaïs
Pozdravljeni,
rad bi vedel razliko med tem parkom "Zunanji park ZOLIA OPI iz kovine za majhne glodavce in zajce" in "Ogrado za glodavce z mrežo", saj imata oba osem panelov skoraj identičnih velikosti in sta cenovno skoraj enaka. Kaj je prosim razlika?
Hvala
rad bi vedel razliko med tem parkom "Zunanji park ZOLIA OPI iz kovine za majhne glodavce in zajce" in "Ogrado za glodavce z mrežo", saj imata oba osem panelov skoraj identičnih velikosti in sta cenovno skoraj enaka. Kaj je prosim razlika?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti dve izdelki sta v osnovi identični, razlika je le v ceni.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, Koliko merijo paneli ograde?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tabela meri 57 x 56 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, kupil sem ta zunanji ograjni sistem zodiacaux opinion, v škatli pa nisem našel klinov za sestavljanje panelov. Ali mi jih lahko prosim pošljete?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V okviru storitve po prodaji vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Ta bo storila vse, da vam čim prej odgovori in vam pošlje manjkajoče dele.
Lahko nas tudi pokličete na našo Službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V okviru storitve po prodaji vas vabimo, da neposredno stopite v stik z našo Službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Ta bo storila vse, da vam čim prej odgovori in vam pošlje manjkajoče dele.
Lahko nas tudi pokličete na našo Službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
line
Pozdravljeni......Kdaj bo zopet na voljo zunanjilo Zolia OPI iz kovine za male glodavce in zajce, prosim? Lep pozdrav, gospa Garnier
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta park bo ponovno na voljo konec januarja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, ali se ta majhen oktagonalni park zasadi v zemljo ali ne? In ali bi bil primeren za majhne kopenske želve ali ne? Prosim? Opazila sem, da je prostor med letvicami 2cm in to ne bi smelo predstavljati težave, vendar ne bi želela, da bi se podili pod ploščami, če te niso dovolj tesno spojene s tlemi. Hvala. Sandra.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta park je neposredno pritrjen na tla, zato če je teren enakomeren, ni nevarnosti, da bi vaše želve lahko ušle spodaj.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
bélinda
Pozdravljeni, rad bi vedel, če kupim 2 ogradi, ali ju lahko združim, da ustvarim večjo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporabite lahko več ograj, da ustvarite eno samo, ali celo uporabite samo del plošč, da prilagodite velikost vašega končnega parka. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia