Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji kovinski ograd Zolia Omeo -180 cm
27 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marylene
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu Zunanjega ograjenega prostora Zolia Omeo - velikost L 180 x 120 x V 60 cm za mojo želvo, ki je precej velika. Zanima me, ali so kolčki, ki se zabijajo v zemljo, dovolj globoki in trdni? Hvala za vaš odgovor. Mary
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni, ni količka.
1 sporočila
doriane
Pozdravljeni, ali je mogoče kupiti dva ograjen prostora velikosti S in ju povezati skupaj, prosim?
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, zahvaljujoč majhnim vratom na strani je to mogoče. Odprtje proti odprtju je možno združiti.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali ima obora povratni del na ravni tal, da prepreči zajcem kopanje in pobeg, enako tudi, da prepreči vdore?
3 sporočila
elodie
Ne
1 sporočila
anna
Pozdravljeni, ali je možno naročiti samo ponjavo? Lep pozdrav
86 sporočila
céline
Pozdravljeni Anna, tukaj je mreža za zaščito pred soncem za ograde: https://www.zoomalia.com/animalerie/filet-avec-protection-solaire-p-10216.htmlLep pozdrav,Céline iz Zoomalie.
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali je mogoče kupiti 2 ogradi velikosti S in ju povezati skupaj?
2 sporočila
patrick
Pozdravljeni. Rad bi kupil "Kovinsko zunanjo ogrado Zolia Omeo velikosti 100 x 100 cm" za majhne želve in me zanima točna dimenzija med spodnjimi prečkami okoli celotne ograje? Hvala v naprej.
1 sporočila
eric
Razmak med navpičnimi palicami je približno 8 cm. Mislim, da je na dnu potrebna mreža tipa "kokošje ograje".
2 sporočila
patrick
Hvala za vaš odgovor, vendar mislim, da ste razumeli narobe. Rad bi vedel širino med dvema prečkama.
3 sporočila
georges
Če je to dimenzija med posameznimi prečkami, je 3 cm!!!!
1 sporočila
frédéric
Pozdravljeni, zanima me, kdaj bo ta izdelek na voljo v dolžini 1 meter .... približni datum .... Lep pozdrav
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, ali obstaja način za odpiranje strehe? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odprtina je na vrhu. Celotne strehe pa ni mogoče odstraniti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
georges
Če gre za razdaljo med vsako prečko, je ta 3 cm!!!!
3 sporočila
georges
Da, zgoraj je odprtina!!!
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, kdaj boste imeli velikost L? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Trenutno ne moremo sporočiti datuma vrnitve tega izdelka. Kot zamenjavo lahko izberete enega od naslednjih izdelkov: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-d-exterieur-ferme-zolia-tito-220cm-p-31805.html#titreBoutiquehttps://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-avec-toit-rongeur-220cm-p-11821.html#titreBoutique Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alice
Pozdravljeni, kakšna je teža ograje v velikosti S? Kakšna je njegova velikost, ko je zložen? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zunanje dimenzije ograje, ko je zložena, so 56x114x8,5 cm. Teža je 6,6 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
johanna
Pozdravljeni, rad bi naročil to ograjo v velikosti L (180 cm), vendar je ne najdem. Ali je še vedno na voljo? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek trenutno ni na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, ali je lahko ograda velikosti S primerna za flamskega zajca? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost S bo premajhna za flamskega zajca, izbrati morate večjo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
roxane
Zdravo, ali mi lahko poveste, kakšna je velikost paketa za model OMEO L? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Paket meri približno 130 x 70 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia