Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter EHEIM eXperience 150/250/350

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alexandre
14 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri od teh filtrov bi bil najboljši za akvarij za želve, najtišji, saj spim zraven, in najbolj učinkovit glede na kapaciteto mojega akvarija, ki je 75 cm, ne 35 ne 30, hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Vse je odvisno od kapacitete vašega akvarija.

Če ima vaš akvarij kapaciteto med 80 in 150 litri, potrebujete zunanji filter EHEIM eXperience 150.

Če ima vaš akvarij kapaciteto med 120 in 250 litri, potrebujete zunanji filter EHEIM eXperience 250.

Če ima vaš akvarij kapaciteto med 180 in 350 litri, potrebujete zunanji filter EHEIM eXperience 350.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni,

Lahko mi navedete reference filtrirnih medijev, ki ustrezajo modelu 250? (modri penasti vložki, vata, po možnosti smole proti fosfatom, oglje itd.)

Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Spodaj boste našli povezave, ki vam omogočajo neposreden dostop do nadomestnih pen in filtrirnih mas: https://www.zoomalia.com/animalerie/mousses-de-rechange-pour-filtre-eheim-professionel-2222-et-2224-experience-150-et-250-p-28615.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/kit-de-masses-filtrantes-pour-filtre-eheim-professionel-2224-2324-et-experience-150-et-250-p-2008.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Romain
1 sporočila
romain fr
Pozdravljeni,Pravkar sem prejel svojo črpalko Eheim experience 350 in med montažo sem ugotovil, da nimam izpustne cevi (del št. 16). Ali je to normalno?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da za spremljanje vašega naročila kontaktirate našo službo za stranke.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, naročil sem črpalko eheim experience 350. Kar se tiče dostave, super, ničesar ne bi mogel reči za to naročilo, opremo sem naročil v četrtek ob 12h in jo prejel naslednji dan ob 10h!!! Glede opreme, imam akvarij 180L (Rio Juwel 180), zaprt! In s priloženimi konci za črpalko za sesanje in izpihovanje ne morem zapreti loput in so malo prevelike, da bi šle v moj akvarij (konci). Ali obstaja kaj drugega, kar je združljivo s črpalko, da bi šlo v moj akvarij?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne, preprosto morate narediti večji izrez z uporabo kovinske žage ali male brusilke. Lepo pozdravljeni, Madeline iz Zoomalia
guy
2 sporočila
guy fr
POZDRAVLJENI, KATERI MODEL ZUNANJEGA FILTRA mi priporočate? Predvsem tih in enostaven za zagon? Hvala. za akvarij s 120 litri!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, seveda vam lahko priporočimo ta filter, model Experience 250, če je vaš akvarij dobro zasajen, sicer bi moral zadostovati model 150.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Ali je črpalka dobavljena s filtri? Ali bi 350 lahko ustrezala za 250-litrski akvarij z desetimi ciklidi? Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Filtr 350 bo ustrezen za vašo velikost akvarija. Dobavljen je z naslednjimi filtrirnimi mediji:
-1 pena blazina
-2 košari napolnjeni s Substratom
-3 blazine iz vate
-Komplet opreme za namestitev za izpustno in sesalno stran
-Cev premera 16/22
-Specifična mast

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
christophe
1 sporočila
christophe fr
350 ima koliko košar? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, filter 350 ima 2 košari. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo