Vprašanja, razprave o izdelkih Vzglavnik Za Zunaj Mornarsko Modri Zolia Flopy
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nat
Da, res je, da je izdelek prijeten, toda na dolgi rok ne zdrži, prevleka se hitro poškoduje in začne muckati, penasta polnila se hitro stisnejo - skratka, glede na razmerje med kakovostjo in ceno je to meja. Škoda, ker je bil lep!
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, kakšna bi bila idealna velikost za border collieja, hvala
1 sporočila
manon
Za primerjavo, jaz sem izbral velikost XL (110x70) za mojega malinois in je zanj popolna. Lahko se raztegne na njej, ne da bi z vseh strani previsel.
1 sporočila
frederique
Pozdravljeni,Koliko časa potrebuje vzmetnica, da se oblikuje?V trenutku prejema je namreč zelo sploščena (vakuumsko pakirana) in ne kaže znakov, da bi se oblikovala.
2 sporočila
celine
V principu bi se moralo postaviti v nekaj minutah. Težava je v tem, da se mi zdi, da vzmetnica ni dovolj polnjena po mojem okusu. Čeprav moja psička spi na njej, se mi zdi, da ni dovolj dobro napolnjena, premalo udobna.
1 sporočila
kimberley
Ali se lahko prevleka vzmetnice sname za pranje?
1 sporočila
oceane
Da, prevleka za vzmetnico je snemljiva.
1 sporočila
marjorie
Pozdravljeni, da, prevleka za vzmetnico se lahko odstrani, material znotraj pa je izdelan iz vatelina v tanki prevleki, ki je podobna prevleki lahkih in prosojnih čevljev. Pazite, da je ne poškodujete.
2 sporočila
cedric
prevleka je res pralna, vendar moram reči, da sem razočaran, saj je to že drugi, ki sem ga kupil in prvi je bil boljše kvalitete, po štirih pranjih zadnjega se šivi razparajo. Po popravilu pri šivilji se zdaj razpara na drugem mestu. Medtem ko je prvi, ki ga imam že 3 leta mislim, prevleka ostaja brezhibna. Ali je kvaliteta padla?!!?
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, vzmetnica se lahko res odstrani in to je zelo praktično za pranje.
1 sporočila
dany
Vzmetnica ima snemljivo prevleko. Prevleko lahko operete ločeno ali vse skupaj. Preizkusila sem obe možnosti, pri čemer je notranjost nagnjena k zgrbanju, vendar se vse vrne na svoje mesto s tresenjem in teža psa naredi ostalo. Zelo zadovoljna s tem blazinico in moj pes jo obožuje.
1 sporočila
victoria
Kakšna je notranjost ležišča?
1 sporočila
louise
Vzmetnica je vrsta pene, prekrite s tanko tkanino
2 sporočila
cedric
Ja, to je res pena, prekrita s tanko tkanino. Moja prijazna tašča je iz zaščitne podloge za vzmetnico ustvarila zaščito, ki ohranja "vzmetnico". Sicer pa tudi redno pranje in s časoma se obrabi.