Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christel
1 sporočila
christel fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali se zavetje lahko postavi v kletko, natančneje v kletko Belino velikosti S, ki se prodaja pri vas?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
to zatočišče ne bo šlo v ta zajčnik, je na žalost malo preveliko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
beatrice
1 sporočila
beatrice fr
živjo, rad bi vedel dimenzije vrat, da vem, če moje želve lahko gredo skozi
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obveščamo vas, da je širina vrat 15 cm in višina 20 cm. Vabimo vas, da izmerite svojo žival, da ugotovite, ali bo lahko brez težav vstopila in izstopila. Za udobje vaše živali vam svetujemo, da vedno predvidite večje dimenzije.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
53952@rgpd.com
5 sporočila
Ali je ta koča primerna za mačko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta kletka je namenjena majhnim živalim. Za mačka bo premajhna.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni,
Ali mi lahko potrdite, da je ta hišica res primerna za pritlikave zajce?
Mislim, če moji zajci to grizejo, ali to ne povzroča problema s sliko in lakom? So res netoksični?
Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Potrjujemo vam, da je to bivališče posebej zasnovano za zajce.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
gisele
1 sporočila
gisele fr
Kakšna je teža tega malega zavetišča?? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to zavetišče tehta približno 27 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel mere odprtine, prosim.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, odprtina je široka 15 cm in visoka 22,5 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Clothilde
2 sporočila
clothilde fr
Pozdravljeni,

Rad bi vedel, čemu ustrezajo mere 50 x 30 x 37 cm. Ali to pomeni D x Š x V ali D x V x Š? Hvala vnaprej za odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dimenzije ustrezajo dolžina x širina x višina. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo