Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, rad bi uporabil ta substrat za mojega Pituophis Catenifer Sayi, ker koplje, koplje in še enkrat koplje ^^ Za to vrsto je ogrevanje od spodaj preko grelnega kabla. V vašem videu v angleščini je omenjeno, da substrat Excavator ne sme priti v stik z grelnim kablom. Terrarij sem izdelal tako, da je kabel obešen s pomočjo konstrukcije, pod rahlo preluknjano polikarbonatno ploščo, tako da substrat ni v neposrednem stiku s kablom. Kot varnostni ukrep bom, preden dodam Excavator, na ploščo položil tanko plast žagovine, in nato modeliral Excavator nad njo, ali je to pravi način? Ali obstaja kakšno tveganje za kabel? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor. In hvala za vaše storitve in vašo spletno stran, ki je preprosto fenomenalna! Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kolikor je znano, ni nobenega tveganja za izkopovalno napravo, dokler ni v neposrednem stiku z grelnim kablom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nadège
Pozdravljeni, ali bi bil ta substrat primeren za dveletnega leopardjega gekona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za leopardje gekone so najbolj primerjene podlage iz koruze.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gaetan
In koliko časa je potrebno, da se substrat posuši? In ali lahko pogono vrnemo notri takoj, ko je substrat pripravljen, ali moramo počakati določen čas?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pogona lahko brez težav postavite na ta substrat, tudi če je vlažen. Je brez barvil in kemikalij. Občasno ga lahko celo navlažite, da ohranite pravilno strukturo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia