Vprašanja, razprave o izdelkih Zoomalia Basic Rezanci v želeju za mačke brez žitaric - 2 okusa na izbiro

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
29 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, to je tisto, kar kaže, in je čudno TABELA OBROKOVStarost: Odrasli3,5 kg 5,5 kg 7 kg1 g/dan 1+1/2 g/dan 2 g/dan zakaj tega ne razumem g/dan
Violette
25 sporočila
violette fr
Tudi jaz ne razumem... Kaj pomeni "gr"??? Ali gre za 1 škatlo, in eno polovico škatle? Mislim, da bo treba uradno vprašati Zoomalia :)
Melissa
2 sporočila
melissa fr
Pozdravljeni, Dnevne porcije so bile spremenjene :) zdaj je vse pojasnjeno v gramih! Lep dan, Melissa iz Zoomalia
Violette
25 sporočila
violette fr
Pozdravljeni. V sestavi sem videl "meso in stranski proizvodi živalskega izvora". Glede na to, kaj so "stranski proizvodi", me skrbi resnična kakovost hrane, čeprav je cena seveda privlačna. Ali lahko to brez skrbi ponudimo našim trem mačkam, ne da bi s tem ogrozili njihovo zdravje?
Audrey
29 sporočila
audrey fr
To je lahko le drobovina
Audrey
29 sporočila
audrey fr
No, v vsakem primeru je vsak živalski protein dober, po mojem mnenju.
Sylvie
2 sporočila
sylvie fr
Jaz pa sem nasprotno drugi paket prejel v razsutem stanju, vendar ga je prevoznik popravil, tako da nisem ničesar izgubil. Sicer pa so škatle dobre kakovosti in prigrizki so všeč mojim mačkam.
Raymond
1 sporočila
raymond fr
Pozdravljeni, za sklop 48 x 0,4 kg pridem do teže 19,2 kg. Kako je to pakirano za pošiljanje? Lahko naredimo 2 paketa = 2x 24 v večji in zelo dobro izolirani škatli? Prebral sem mnenje stranke o poškodbah pri pošiljanju težkega paketa pločevink (z lomljenjem)... Kaj menite o tem? Lep dan
annick
1 sporočila
annick fr
BJ, naročil sem pakete po 24 škatel in pri dostavi nisem imel nobenih težav. Pogosto naročam in nikoli ni bilo poškodb.
Odile
1 sporočila
odile fr
Pozdravljeni, naročil(a) sem paket 48 škatel, ki so prišle v zelo veliki in posledično zelo težki škatli... ni bilo nobenega loma, kvečjemu je bilo nekaj škatel nekoliko stisnjenih na vrhu, vendar še vedno uporabnih... Zagotovo bi bilo bolje, da bi jih pakirali po 24!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo