Vprašanja, razprave o izdelkih Zoomalia Basic Rezanci v želeju za mačke brez žitaric - 2 okusa na izbiro
100% stranke
priporočam ta izdelek
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
29 sporočila
audrey
Pozdravljeni, to je tisto, kar kaže, in je čudno TABELA OBROKOVStarost: Odrasli3,5 kg 5,5 kg 7 kg1 g/dan 1+1/2 g/dan 2 g/dan zakaj tega ne razumem g/dan
25 sporočila
violette
Tudi jaz ne razumem... Kaj pomeni "gr"??? Ali gre za 1 škatlo, in eno polovico škatle? Mislim, da bo treba uradno vprašati Zoomalia :)
2 sporočila
melissa
Pozdravljeni, Dnevne porcije so bile spremenjene :) zdaj je vse pojasnjeno v gramih! Lep dan, Melissa iz Zoomalia
25 sporočila
violette
Pozdravljeni. V sestavi sem videl "meso in stranski proizvodi živalskega izvora". Glede na to, kaj so "stranski proizvodi", me skrbi resnična kakovost hrane, čeprav je cena seveda privlačna. Ali lahko to brez skrbi ponudimo našim trem mačkam, ne da bi s tem ogrozili njihovo zdravje?
29 sporočila
audrey
To je lahko le drobovina
29 sporočila
audrey
No, v vsakem primeru je vsak živalski protein dober, po mojem mnenju.
2 sporočila
sylvie
Jaz pa sem nasprotno drugi paket prejel v razsutem stanju, vendar ga je prevoznik popravil, tako da nisem ničesar izgubil. Sicer pa so škatle dobre kakovosti in prigrizki so všeč mojim mačkam.
1 sporočila
raymond
Pozdravljeni, za sklop 48 x 0,4 kg pridem do teže 19,2 kg. Kako je to pakirano za pošiljanje? Lahko naredimo 2 paketa = 2x 24 v večji in zelo dobro izolirani škatli? Prebral sem mnenje stranke o poškodbah pri pošiljanju težkega paketa pločevink (z lomljenjem)... Kaj menite o tem? Lep dan
1 sporočila
annick
BJ, naročil sem pakete po 24 škatel in pri dostavi nisem imel nobenih težav. Pogosto naročam in nikoli ni bilo poškodb.
1 sporočila
odile
Pozdravljeni, naročil(a) sem paket 48 škatel, ki so prišle v zelo veliki in posledično zelo težki škatli... ni bilo nobenega loma, kvečjemu je bilo nekaj škatel nekoliko stisnjenih na vrhu, vendar še vedno uporabnih... Zagotovo bi bilo bolje, da bi jih pakirali po 24!