Vprašanja, razprave o izdelkih Zolia Silver Falls - 2L - Higienska fontana iz nerjavečega jekla
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, potreboval bi vodno črpalko za mojo fontano Zolia Silver Falls. Kako lahko pridobim majhen ventil, ki služi za nastavitev minimalnega ali maksimalnega toka, saj se je pokvaril? Hvala
1 sporočila
pascale
Kupila sem to fontano Zolia Silver Falls pred nekaj meseci, črpalka že ne deluje več. Ali lahko kupim nadomestno fontano? Na vaši spletni strani ne najdem ničesar. Hvala za vaš odgovor.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Pascale, pozivam vas, da se obrnete na našo službo za stranke preko vašega Zoomalia računa, v rubriki "Kontaktiraj nas / Imam drugo težavo / Moj izdelek ne deluje več" Po prejemu vaše zahteve, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času ;) S spoštovanjem, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni, kako je zaščiten kabel? Ali obstaja nevarnost električnega udara? Hvala vam vnaprej,
3 sporočila
ornella
Pozdravljeni, kabel črpalke je vodotesen, saj je namenjen za potopitev. Tako kot črpalka za akvarij, na primer.
2 sporočila
salomé
Pozdravljeni, ali so s fontano priloženi filtri? Če da, koliko? Hvala!
3 sporočila
ornella
Pozdravljeni, Da, filtri so na voljo. Eden je že nameščen na predvidenem mestu + 1 rezervni v vrečki.
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupil pred enim mesecem, vendar sem ga zagnal le enkrat za preizkus. Takrat je deloval zelo dobro. Poskusil sem ga priključiti znova, in zdaj ne deluje več. Ali veste, kako to rešiti, prosim?
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, tudi meni se je to zgodilo, zame je bil problem plastični nastavek, iz katerega teče voda, ki ni bil pravilno pritisnjen na mesto. Močno sem pritisnil nanj in je takoj spet delovalo. Upam, da vam to pomaga..
1 sporočila
maximilien
Črpalka je zelo občutljiva na vodni kamen, možno je, da je helisa blokirana zaradi oblog. Ne oklevajte in razstavite motor, da ga temeljito očistite. Za izvlečenje helise (ki jo drži samo magnet) je potrebna majhna klešča.
1 sporočila
celine
Pozdravljeni, kakšna je dolžina napajalnega kabla, prosim? Hvala
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, ker nisem doma, nimam točne velikosti pri sebi, vendar da vam hitro odgovorim, kabel meri približno 80 cm.
24 sporočila
christine
Dolžina napajalnega kabla je 1 m 45 + 15 cm, ki prihaja iz fontane.
24 sporočila
christine
Dolžina napajalnega kabla je 1 m 45 + 15 cm, ki prihaja iz črpalke.
1 sporočila
isabelle
NUJNO Pozdravljeni, pred 10/11 meseci sem kupila to nerjavečo fontano, ki ne deluje več.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Isabelle, Vabimo vas, da se obrnete na našo službo za stranke preko vašega računa Zoomalia, v rubriki "Kontaktirajte nas / Prejel sem svoje naročilo in imam vprašanje". Ob prejemu vaše zahteve se vam bomo zagotovo čim prej odzvali ;)Lep pozdrav, Anaïs iz Zoomalia
1 sporočila
romy
Zdravo, kupil sem vodnjak iz nerjavečega jekla; rad bi vedel, kakšna je garancijska doba? hvala vnaprej
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni Romy, trajanje garancije je 24 mesecev. Najdete jo lahko v naših splošnih pogojih uporabe: https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
emma
Pozdravljeni, ali veste, kje lahko najdem nadomestni motor za ta vodnjak? Moj se je že pokvaril... Hvala za vaš odgovor!
1 sporočila
dimitri
Pozdravljeni, če je izdelek še v garanciji, se lahko obrnete na Zoomalia. V nasprotnem primeru lahko standardne črpalke najdete na internetu: vtipkajte "črpalka za mačjo fontano". Upoštevajte, da črpalka zahteva redno vzdrževanje z odstranjevanjem vodnega kamna. Na primer: enkrat na vsake tri mesece, če uporabljate zmehčano ali filtrirano vodo, in enkrat na mesec, če ne. Upam, da sem vam pomagal!
4 sporočila
emma
Da, najlepša hvala!!
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, ne uspevam je preklopiti v način "mehurčkov"? Kako to storiti, na črpalki je sicer gumb, vendar se ne premakne. V navodilih ne najdem podatka o električni porabi črpalke, kar je obvezna navedba. Mi lahko posredujete te informacije? Hvala.
1 sporočila
sébastien
Za preklop med načinom delovanja kot mehurčki ali curek morate zamenjati belo plastično konico, glede na to bi morali imeti dve takšni v škatli.
2 sporočila
cédric
Pozdravljeni, moč je označena na črpalki: 1 W. Način mehurčkov je drugi nastavek iz belega kavčuka. Eden za curek in eden za mehurčke/mlake.
24 sporočila
christine
Na črpalki je gumb, ki ga lahko pritisnete na največ ali najmanj, to se nanaša na tlak vode.
1 sporočila
gonnet
Pozdravljeni, ali veste, kdaj bodo na voljo filtri za to fontano ZOLIA SILVER FALLS 2L INOX? Želim jo kupiti, vendar čakam na filtre. Hvala, lep pozdrav
2 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, lahko navedete referenco filtrov za ta vodnjak, hvala
24 sporočila
christine
https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-a-charbon-actif-pour-fontaine-chat-zolia-silver-falls-p-91971.html
11 sporočila
solene
Ali ustreza srednje velikemu psu? Hvala za vaš odgovor.
3 sporočila
ornella
Mislim, da ja. Ustreza mojima dvema mačkama, od katerih je ena precej velika in tehta 7 kg. Vendar, glede na velikost vašega psa, je lahko dvigovanje sklede zanimiva možnost.