Zolia Merry ograda

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, pred odločitvijo sem samo želel vedeti, oklevam med ogrado Zolia Merry in Zolia Joly. Če naročim Zolia Merry, če naročim komplet dveh, da povečam ogrado, ker imam dva kunca, glede na velikost višine, ali lahko kunci preskočijo ogrado visoko 35 cm??? Če je odgovor pritrdilen, potem bi morali kupiti komplet 2 x 2, da ustvarite višje višine, to je dve plošči v stolpcu, da ne preskočijo? Ali je možno zdaj naročiti samo 1 ogrado, komplet dveh belih, nato pa še en komplet dveh, da razširim in povečam višine? Želel sem vedeti za dele, ki jih želim naročiti, da zaščitim tla, prozorne polne plošče, koliko prozornih polnih plošč je potrebnih? In koliko konektorjev je potrebnih za pritrditev polnih plošč za tla, vključno s stenami na obodu, to je v obliki črke U zadaj in na obeh straneh polnih plošč, da preprečimo škropljenje urina po steni, saj je en majhen prašiček lol, ampak spredaj samo mrežaste plošče izključno na tleh in ne v nadstropju!? Toda vprašanje je, če imam samca, ki ni čist zaradi hormonskih težav, ali s polnimi ploščami urin ne prehaja pod njimi? Hvala, oklevam med ogradama Merry ali Zolia, imam dva kunca, ampak v nadstropju zavračam, vse je na tleh, hvala.
Sophie
44 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni Virginie, z dvema zajcema vam bolj priporočam Zolia Jolly, ki vključuje 36 panelov, kar vam bo omogočilo, da ustvarite večji ograjeni prostor, da se bodo vaši zajci lahko razgibali. Zolia Merry vsebuje samo 12 panelov, kar pusti premalo prostora za dva zajca. Bolj je primeren za enega samega zajca. Ker je ograda prilagodljiva, je težko dati natančno število, koliko polnih prozornih panelov in dodatnih konektorjev potrebujete. To število bo odvisno od postavitve ograjenega prostora. Glede na postavitev boste lahko ugotovili, koliko panelov in konektorjev potrebujete. Upam, da sem odgovorila na vsa vaša vprašanja, Sophie iz Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo