Zolia D6 - Več dni
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, potrebujem, da moj maček prejme odmerek enkrat na dan, vsak dan ob isti uri, med mojo 3-dnevno odsotnostjo. Kako naj izvedem programiranje? Ali programiram 1-krat ob 19.00, na primer, in se to samodejno ponavlja vsak dan? Ali moram programirati 3 obroke z navedbo iste ure? Vnaprej hvala za vašo pomoč
85 sporočila
mathieu
Pozdravljena Ophélie, Opis izdelka lahko najdete na dnu strani: https://www.zoomalia.com/animalerie/distributeur-automatique-6-repas-zolia-zd-6-p-89082.htmlNastavitev prvega obroka: - Ko začnejo utripati številke ur in »1«, ponovite prejšnji korak, da nastavite uro hranjenja- Hitro pritisnite gumb ☼, da shranite program in dostopite do nastavitev za drugi obrok- Ta postopek ponavljajte glede na število obrokov, ki jih želite programirati- Ko je zadnji obrok programiran, dolgo pritisnite gumb ☼, da se vrnete na stran s točnim časom, vaši urniki hranjenja pa bodo samodejno shranjeniS spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, hvala, vendar to ne odgovori na moje vprašanje. Konkretno, ali se programiranje samodejno obnovi vsakih 24 ur?
85 sporočila
mathieu
Ophélie, dejansko vam lahko razdeljevalnik Zolia ZD6 omogoča nastavitev urnika hranjenja vaše živali v 24 urah. Lep dan