zlomljena noga kanarčka

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
8 sporočila
sandrine fr

Pozdravljeni,

Imam samico kanarja, ki ima, mislim, zlomljeno nogo. Ali imate kakšen nasvet, kako okrepiti njeno ubogo majhno nogo?

Hvala za vaše dragocene nasvete.

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo Sandrine,

Svetujem ti, da pokličeš veterinarja, da ne trpi, in za zdaj ga lahko še vedno izoliraš, da ostane miren in ga drugi ptici ne motijo.

Kmalu se vidimo!

Sandrine
8 sporočila
sandrine fr

Pozdravljena Sandra,

Hvala za tvoj odgovor.

Kontaktiral bom veterinarja in kupil majhno kletko, da ga izoliram od drugih ptic.

In ti, imaš ptice,

Se vidimo kmalu.

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljena Sandrine,

Trenutno nimam ptic, vendar sem nekaj let delala kot negovalka v parku in skrbela za več ptic (ara, sivi žako, kakadu, ibis, itd.). S počitkom mislim, da ima tvoj kanarček možnosti, da si opomore, vendar je klic veterinarju za nasvet kljub temu idealen.

Se vidimo kmalu, Sandrine, obveščaj me o napredku tvojega kanarčka 

Sandrine
8 sporočila
sandrine fr

Hvala, Sandra.

Poznaš cene za zdravljenje mojega majhnega kanarčka.

Lp

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljeni Sandrine,

Ne, sploh ne poznam cen, mislim da je to odvisno od veterinarja. Ampak hiter telefonski klic in pojasnil ti bo, kaj lahko stori in ne oklevaj vprašati za njegove cene.

Se kmalu vidimo, Sandrine!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo