Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljiva potovalna posoda 1L in 2L

93% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Florence
3 sporočila
florence fr
Zdravo, ali je stabilna? Moji nemški ovčarji vedno hitijo piti, zato potrebujem skledo, ki je nekoliko toga, vendar zložljiva. Razmišljal sem o 1 l, ki bi jo napolnil do polovice za vsakega ovčarja.
Loïc
1 sporočila
loïc fr
Pozdravljeni, seveda ni tako stabilen kot klasična posoda za hrano, vendar je, če je postavljena na ravno in stabilno mesto, dovolj stabilen, in je praktičen, ker ne zavzame veliko prostora, ko je zložen.
CHRISTELLE
4 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni. Precej stabilna, ampak se težko popolnoma dvigne. Prav tako se ne zloži preveč dobro. Mislim, da ji to daje določeno stabilnost. Plastika je precej togo.
Florence
3 sporočila
florence fr
Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo