Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljiva mačja straniščna hiška Zolia Foldy
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, ali ne obstaja nevarnost, da bi mačka prevrnila zaboj, ko bi prišla ven po vrhu? Razmišljal sem o nakupu za veliko mačko (maine coon). Hvala za vaše odgovore
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, uporabljam ga za svoje sfinge, ne zdi se mi zelo velika za Maine coone, vendar jo nekateri moji kljub temu uporabljajo. Ne boji se prevrnitve, res je stabilna.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, Pospalnica je stabilna s težo sprimljive stelje v notranjosti, zato ni nevarnosti, da bi se prevrnila.
4 sporočila
betty
Pozdravljeni, ali je to primerno za norveško mačko? Hvala :)
2 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, nimam mačke te pasme, vendar bi rekel, da se strinjam. Hišni stranišče je prostoren in na vrhu so majhne luknje, ki omogočajo, da granule stelje, zataknjene v dlako mačjih tačk, padejo nazaj v steljo. Upam, da vam je moj odgovor pomagal. Lep pozdrav, Guillaume
2 sporočila
michèle
Pozdravljeni, ali je mogoče preprosto odstraniti zgornji del straniščne školjke, da očistite stene? Hvala
1 sporočila
angele
dober večer, lahko ga odstranite, če veste, da morate elemente pritrditi. Če jih boste prevečkrat odstranili, lahko sistem prezgodaj obrabite. Lep večer
2 sporočila
mylène
Ali lahko kljub temu maček spet izide skozi glavna vrata? Hvala vnaprej.
1 sporočila
jean
Vrata so enosmerna in maček obvezno izstopa skozi prostor zgoraj, zanje ni nobene težave.
2 sporočila
mylène
hvala
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, imam kratko vprašanje o merah. Navedeno je 48x40x38. Je 38 širina ali višina? Hvala vnaprej
28 sporočila
sophie
Pozdravljeni38 je velikost po višini 48 po dolžini40 po širiniLep dan