Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljiv notranji park Zolia za psa, mačko, glodavca

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Maryline
1 sporočila
maryline fr
Ta park se zapre na vrhu in je dovolj visok, da pes ne more skočiti čez. Moja šestmesečna Leonbergerka zelo rada prihaja spat v notranjost, zdi se, da je to nekako njen brlog, kjer se počuti varno, čeprav je park znotraj hiše. To je njen dom. Danes ves čas pustimo vrata parka odprta, tudi ponoči, in vstopa ter izstopa, kadar želi. Svoje igrače prinese noter za noč in jih podnevi odnese ven, zelo zabavno je opazovati.
Emilia
3 sporočila
emilia fr
Ali mi lahko poveste, ali se to zapira zgoraj ali pa pes lahko skoči čez
Camille
1 sporočila
camille fr
Zapira se na vrhu, s snemljivo tkanino. Zelo praktično!
emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni, kako ga daste v pralni stroj? Ga je treba zložiti ali kako?
JULIE
1 sporočila
julie fr
Nikoli mi ni uspelo oprati parka v pralnem stroju, nisem prepričan, da je zasnovan za to. Park je vseeno precej krhek. Trenutno ga čistim z vlažilnimi robčki.
Beatrice
1 sporočila
beatrice fr
Pozdravljeni, za zdaj ga še nisem opral, vendar po mojem mnenju s hladno vodo in brez ožemanja, zloženega, sicer ne bo šel v boben. Drugače pa z vodnim curkom zunaj ali pa pod tušem, to bi poskusil in torej ne zloženega. V vsakem primeru bodite previdni pri obročkih!
Frederique
1 sporočila
frederique fr
Parka se ne prilega v pralni stroj. Po drugi strani pa se zelo hitro suši in dober poteg z gobico in razkužilom je odličen!
Bénédicte
1 sporočila
bénédicte fr
Ne gre v stroj in obstaja nevarnost, da ga poškodujete: kot v drugih odgovorih, robčki ali goba z razkužilom, so popolni!
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Idealno bi našel ta park zelo dober, vendar je moja dve in pol meseca stara psička že močno poškodovala park, ker je grizla zadrge in celo napadala tkanino platna - enkrat je notri tudi urinirala in škoda, da dno ni nepremočljivo, saj urin prepušča - mislim, da bi potrebovali močnejše tkanine ali pa počakati, da je pes starejši
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, rad bi kupil ta park za mojega ruskega hrčka. Rad bi vedel, ali mu ustreza?
Adèle
4 sporočila
adèle fr
Pozdravljeni, mogoče bi ta park ustrezal, ker je zaprt. Kljub temu ne smemo pozabiti, da je hrček glodalec in obstaja nevarnost, da bo grizel blago. Lep dan.
Souhaila
2 sporočila
souhaila fr
Pozdravljeni, igrišče iz blaga torej obstaja nevarnost grizenja. Ne priporočam vam, da se odločite za to serijo, čeprav je dober izdelek.
VALERIE
2 sporočila
valerie fr
Kupil sem ga za svojega mladiča angleškega seterja. Ampak pregriznil je zadrge... Torej uničeno...
florian
1 sporočila
florian fr
Za hrčka se park zaradi tekstilnega materiala zdi popolnoma neprimeren....
LUDIVINE
1 sporočila
ludivine fr
Pozdravljeni, za hrčka, včasih pustimo našega skupaj z našim zajcem, vendar ne stalno in predvsem samo, če smo v bližini, ker je res, da je naš Roméo enkrat pregrizel izhod iz prenašalne torbe iz istega materiala....
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Ta park je resnično zelo dober, vendar se bojim, da ga bo glodalec ogrizal.
Nadia
1 sporočila
nadia fr
Pozdravljeni,

Želim kupiti ogrado za svojega majhnega italijanskega hrtiča, vendar se obotavljam med velikostjo L (110 cm) in velikostjo XL (137 cm). To je namenjeno, da psa pustim varnega med mojimi odsotnostmi.

Katero velikost bi mi priporočili?

Lep pozdrav,
NC
Souhaila
2 sporočila
souhaila fr
Pozdravljeni, priporočam vam velikost XL za več udobja
ginette
9 sporočila
ginette fr
Pozdravljeni, prebrala sem pozitivno mnenje o gospodu ZEMBU JOSEPHU, zato sem ga kontaktirala z prošnjo za posojilo denarja. Priznam, da sem bila zelo zadovoljna s postopkom obravnave moje prošnje. V manj kot 72 urah, po izpolnjevanju in spoštovanju pogojev, sem prejela svoje posojilo v višini 75.000 €. Priporočam vam, da se obrnete nanj. Hvala, da delite, saj lahko to pomaga tistim, ki so v stiski. To je zaupanja vredna oseba, kontaktirajte ga in tudi vi boste pričali kot drugi in jaz. Tukaj je njegov e-naslov: [email protected]
Hvala in lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo