Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljiv igralni tunel 2v1 za glodalce in zajce Zolia - 115cm
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, osebno nisem opazil nobenega posebnega hrupa, samo uničeno po enem mesecu. Ne bom ponovno kupil.
5 sporočila
sandy
Ah ja
5 sporočila
sandy
Pozdravljeni,
Rad bi vedel, če povzroča hrup zaradi najlona? In ali je bel ali kremaste barve?
Rad bi vedel, če povzroča hrup zaradi najlona? In ali je bel ali kremaste barve?
1 sporočila
charlie
Pozdravljeni, ne, nobenega motečega hrupa ni. Lep pozdrav.
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, osebno se mi ne zdi, da povzroča hrup, razen ko moj zajček divja notri, in je bež in rjave barve. Lep dan vam želim.
5 sporočila
sandy
Hvala, veliko oklevam, ker bi se rad izognil vračilu, saj to povzroča stroške.
1 sporočila
emmanuel
Da odgovorim na vaše vprašanje, je napisano, glede hrupa pa malo nič motečega ne slišimo.
5 sporočila
sandy
Hvala za vaš odgovor ☺️
5 sporočila
sandy
Hvala
2 sporočila
bruno
Pozdravljeni. Ali je mogoče povezati dva tunela skupaj?
1 sporočila
mickaël
Pozdravljeni. Mislim, da je mogoče zavezati vozle z majhnimi vezalkami, ki služijo za njihov prepogib, da jih združimo.
1 sporočila
sophie
Dejansko sta dve vezalki, da ga zaprete, zato je verjetno mogoče..
5 sporočila
jeannine
Z vozlišči je povsem mogoče povezati 2 predora!
5 sporočila
martine
Moj zajček je bil zelo malo uporabljen. Toda slaba kakovost, ker železo štrli ven in postane nevarno. Zato na smeti.
5 sporočila
alice
Ni panike, moji dihurji imajo dva tunela, pritrjena skupaj z vozli, in zdrži zelo dobro
1 sporočila
mégane
Pozdravljeni, jaz sem dva obesila skupaj in res je, ko se norčujejo, povzročijo nekaj hrupa, toda nič motečega.