Zemlja diatomej IAKO

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Dober večer, na spletu sem prebrala, da lahko direktno na kožuh mačke nanesemo diatomejsko prah proti bolham. Ali mi lahko prosim poveste, če lahko uporabim diatomejsko zemljo IAKO na njegovem kožuhu? Hvala, Virginie.
Prénom
6 sporočila
prénom fr
Pozdravljeni Virginie. Da, lahko uporabite diatomejsko zemljo za ubijanje bolh, sama to počnem pri moji mački. Prah potresete neposredno na njeno dlako, povsod povsod in nato malo podrgnete po celem telesu, da prodre pod dlako. PAZITE, da ne pride v oči, nos in usta! Ko delate glavo, pazljivo nanesite prah, izogibajte se očem, ustom, nosu. Če niste prepričani, ne nanašajte na glavo. Vseeno bo delovalo.
Vendar sam prah ne zadostuje. To ne bo odstranilo bolh. Dobro je, ker je naravno, dehidrira bolhe, ki nekako umrejo od izsušitve. Je podpora izdelku, da dopolni antiparazitik, vendar je pomembno, da še vedno uporabite antiparazitik v pipeti ali tableti.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo