Vprašanja, razprave o izdelkih Zelene Školjke, nega sklepov QUALITY SENS
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sophie
Poskusila sem ta izdelek in nisem prepričana, da ga bom uporabila za svoje živali, saj sem ugotovila, da je izjemno slan. Sol je zelo odsvetovana za mačke, zato ne verjamem, da je ta izdelek dober za mačke, saj imajo težave z ledvicami. Kril, ki sem ga tudi kupila, pa sploh ni slan, zato ga bom uporabljala, saj vem, da pomaga lajšati artritis, ne da bi obstajalo tveganje za razvoj ledvične bolezni pri mačkah! Če ima kdo več informacij, bom hvaležna. Hvala.
3 sporočila
christine
Sophie, šla bom poskusiti, če bo preslano, ne bo dobro!
28 sporočila
sophie
Pozdravljeni, če upoštevate pravilno doziranje, ni kontraindikacij za dajanje Zelene školjke kot prehranskega dopolnila. Lep dan.
3 sporočila
sengul
Za sedemmesečnega mačka Scottish fold, ki nima nobenih težav, se igra, teče, ampak včasih, ko se razteza, slišim pokanje njegovih kosti. Ali se to lahko prepreči in okrepijo njegove kosti? Ali bi ga bilo mogoče uporabiti preventivno, da bi čim bolj odložili dedno bolezen te pasme? Prosimo vas za odgovor, hvala
3 sporočila
christine
Pozdravljeni Sengul... Mislim, da je pri 7 mesecih še prezgodaj, da bi mu dali zeleno školjko... Je še premlad in se mu še vedno oblikujejo kosti ter bo še naprej rasel!! Jaz sem začela dajati moji Jouvence zeleno školjko pred enim letom, ker ima artrozo in deluje zelo dobro, je maine coon, torej zelo velika in pogosto trpi za artrozo... Pustite ga, da še naprej raste in po mojem mnenju mu jo lahko daste okoli njegovih 8 let, ne prej, torej imate še čas... Objeme vašemu ljubljenčku.
1 sporočila
yvelise
Imate srečo, moja mačka je to prašek popolnoma zavrnila, po 2 dneh brez hranjenja sem obupala, kozarec je neuporaben, manjka ena žlička, ta izdelek močno diši po ribi, morda školjkah, zagotovo ni privlačnost. in mu ne prija okus ali vonj "ribe", morala sem poiskati nekaj drugega na drugi strani.
2 sporočila
sophie
Pravkar sem napisal komentar glede tega izdelka, in kot sem že omenil, je izredno slan, kar morda ni dobro za ledvice vaše mačke. In kot omenjeno v enem od odgovorov, je vaša mačka mlada, zato ji pustite rasti, malo krila bi ustrezalo, vendar to ni nujno potrebno glede na njeno mlado starost. S spoštovanjem.
2 sporočila
jocelyne
Za psa s težo 30 kg navedete 3 x 2 nastavitve/dan, torej kateri odmerek v g, prosim? Za psa s približno 40 kg, odmerek sorazmerno? In za konja, kateri odmerek? Kakšno trajanje kure priporočate? hvala