Vprašanja, razprave o izdelkih
33 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, je možno kupiti samo loputo? Imamo kletko, vendar je spodnji del poškodovan zaradi uporabe.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, samih vrat ni mogoče naročiti kot rezervni del. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
dober dan, ali je zavetišče ref 34931 združljivo z ogrado ref 73903? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti dve referenci sta združljivi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
fanny
Pozdravljeni, prejel sem majhno kočo, vendar je majhen problem, saj imam približno 2 cm prostora pri tleh, obe deli sta pa vendarle dobro nameščeni, zato sem moral dodati leseno desko po dolžini, ali je to normalno ali gre za napako pri izdelavi??? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam po prodaji, da se posvetujete z svetovalcem o nastali težavi. To lahko storite preko spremljanja vašega naročila. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
anastasia
Pozdravljeni, ali je zavetišče velikosti 42 × 43 × 51 cm dovolj veliko za dva zajca? Lahko to zavetišče postavim skupaj z ogrado za glodavce z mrežo (referenčna številka 34935)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zavetišče je nekoliko tesno za dva zajca; večja velikost bi bila bolj primerna. To zavetišče lahko popolnoma prilagodite ogradam. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
emma
Ali je to zavetišče združljivo z oborom 220 cm? Hvala :=))
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, je združljivo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
christel
Dober večer,
Za model z dimenzijami 42 × 43 × 51 cm. Ali je 51 cm globina ali višina?
Hvala,
Lep pozdrav.
Za model z dimenzijami 42 × 43 × 51 cm. Ali je 51 cm globina ali višina?
Hvala,
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, globina je 51 cm, višina 43 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, ali bi velika hiša bila primerna za 2 velikanska kunčja bengalca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Velika velikost (širina 17 cm / višina 24,5 cm) se zdi preozka za vaša dva velikana med kunci, vendar je treba to preveriti glede na njihove dejanske dimenzije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Velika velikost (širina 17 cm / višina 24,5 cm) se zdi preozka za vaša dva velikana med kunci, vendar je treba to preveriti glede na njihove dejanske dimenzije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alice
Pozdravljeni, pri vas sem kupila ta izdelek in sem ga prejela ter sem z njim zelo zadovoljna :) Sprašujem pa se, če je lak, ki prekriva les, neškodljiv za mojo kunčico, ker če želi brušiti zobe na njem, nočem, da bi zbolela ali bila v nevarnosti zaradi substanc, ki so v lazuri. Hvala ;)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zagotavljamo vam, da je ta izdelek razvit za glodalce in tako ni nevaren za vašo žival.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brunel
Pozdravljeni, rad bi izvedel, koliko zajcev (normalne velikosti) lahko živi v najmanjši in največji kletki, prosim. Ne morem si predstavljati. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, majhna velikost je primerna za mladega pritlikavega zajca, velika velikost pa za odraslega zajca pasme belier.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
linda
Pozdravljeni,
Želel bi vedeti, če lahko to zajčnik uporabimo v notranjosti za kunc, ki živi v pol svobodi.
Hvala, Lep pozdrav
Želel bi vedeti, če lahko to zajčnik uporabimo v notranjosti za kunc, ki živi v pol svobodi.
Hvala, Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, brez težav, če imate potrebni prostor.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
4 sporočila
catherine
Pozdravljeni, želel bi vedeti dimenzije vrat, saj je moja zajklja angora nemškega tipa in bo tehtala 5 kg, ko bo odrasla. Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kot je navedeno na izdelku, so dimenzije: Dimenzije vhoda za artikel 34932: Širina 17cm / Višina 24cm Dimenzije vhoda za artikel 34931: Širina 17cm / Višina 24,5cm Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
charlotte
Ali je mogoče v majhen model spraviti dve rdeči kokoši?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to bo morda malo tesno za 2 rdeči kokoši. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
2 sporočila
cindy
Pozdravljeni, govorite o članku 62392, kateri je to? Poleg tega omenjate plastiko, bi lahko dobil več podrobnosti? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre za Habitat 60 × 47 × 50 cm, ki vsebuje plastični predal za čiščenje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cindy
Pozdravljeni, ali mi lahko podate dimenzije vhoda za obe referenci? Poleg tega, kar se tiče dimenzij, katera je višina? dolžina? širina? Hvala za vaše odgovore
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vhodi obeh habitatov imajo enake dimenzije, in sicer dolžina 17 cm x širina 24,5 cm. Vedeti morate, da ko podajamo dimenzije, jih beremo takole: Dolžina x Širina x Višina.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vhodi obeh habitatov imajo enake dimenzije, in sicer dolžina 17 cm x širina 24,5 cm. Vedeti morate, da ko podajamo dimenzije, jih beremo takole: Dolžina x Širina x Višina.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, imam zajca, ki je malo manjši od zajca pasme belier! Zanima me, ali bi najmanjša hiška bila dovolj velika? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Najmanjša bo morda malo pretesna za odraslo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Najmanjša bo morda malo pretesna za odraslo velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandra
Kakšen moteč vonj? Lahko izmerite vhod, prosim? Hvala, Sandra
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vse je odvisno od artikla, ki vas zanima, ali je to 34932 ali 34931.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
francis
Je življenjski prostor za male živali popolnoma neprepusten? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Načeloma da, zahvaljujoč strehi z mineralno kritino in lesu iz lakirane borovine. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia