Vprašanja, razprave o izdelkih

33 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, je možno kupiti samo loputo? Imamo kletko, vendar je spodnji del poškodovan zaradi uporabe.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, samih vrat ni mogoče naročiti kot rezervni del. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
christelle
1 sporočila
christelle fr
dober dan, ali je zavetišče ref 34931 združljivo z ogrado ref 73903? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ti dve referenci sta združljivi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
fanny
2 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, prejel sem majhno kočo, vendar je majhen problem, saj imam približno 2 cm prostora pri tleh, obe deli sta pa vendarle dobro nameščeni, zato sem moral dodati leseno desko po dolžini, ali je to normalno ali gre za napako pri izdelavi??? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabimo vas, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam po prodaji, da se posvetujete z svetovalcem o nastali težavi. To lahko storite preko spremljanja vašega naročila. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Anastasia
1 sporočila
anastasia fr
Pozdravljeni, ali je zavetišče velikosti 42 × 43 × 51 cm dovolj veliko za dva zajca? Lahko to zavetišče postavim skupaj z ogrado za glodavce z mrežo (referenčna številka 34935)? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zavetišče je nekoliko tesno za dva zajca; večja velikost bi bila bolj primerna. To zavetišče lahko popolnoma prilagodite ogradam. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Emma
6 sporočila
emma fr
Ali je to zavetišče združljivo z oborom 220 cm? Hvala :=))
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, je združljivo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Christel
3 sporočila
christel fr
Dober večer,
Za model z dimenzijami 42 × 43 × 51 cm. Ali je 51 cm globina ali višina?
Hvala,
Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, globina je 51 cm, višina 43 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, ali bi velika hiša bila primerna za 2 velikanska kunčja bengalca?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Velika velikost (širina 17 cm / višina 24,5 cm) se zdi preozka za vaša dva velikana med kunci, vendar je treba to preveriti glede na njihove dejanske dimenzije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Alice
3 sporočila
alice fr
Pozdravljeni, pri vas sem kupila ta izdelek in sem ga prejela ter sem z njim zelo zadovoljna :) Sprašujem pa se, če je lak, ki prekriva les, neškodljiv za mojo kunčico, ker če želi brušiti zobe na njem, nočem, da bi zbolela ali bila v nevarnosti zaradi substanc, ki so v lazuri. Hvala ;)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zagotavljamo vam, da je ta izdelek razvit za glodalce in tako ni nevaren za vašo žival.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
brunel
1 sporočila
brunel fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, koliko zajcev (normalne velikosti) lahko živi v najmanjši in največji kletki, prosim. Ne morem si predstavljati. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, majhna velikost je primerna za mladega pritlikavega zajca, velika velikost pa za odraslega zajca pasme belier.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
linda
1 sporočila
linda fr
Pozdravljeni,

Želel bi vedeti, če lahko to zajčnik uporabimo v notranjosti za kunc, ki živi v pol svobodi.

Hvala, Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, brez težav, če imate potrebni prostor.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
catherine
4 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti dimenzije vrat, saj je moja zajklja angora nemškega tipa in bo tehtala 5 kg, ko bo odrasla. Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kot je navedeno na izdelku, so dimenzije: Dimenzije vhoda za artikel 34932: Širina 17cm / Višina 24cm Dimenzije vhoda za artikel 34931: Širina 17cm / Višina 24,5cm Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Ali je mogoče v majhen model spraviti dve rdeči kokoši?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to bo morda malo tesno za 2 rdeči kokoši. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Cindy
2 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, govorite o članku 62392, kateri je to? Poleg tega omenjate plastiko, bi lahko dobil več podrobnosti? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre za Habitat 60 × 47 × 50 cm, ki vsebuje plastični predal za čiščenje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cindy
2 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, ali mi lahko podate dimenzije vhoda za obe referenci? Poleg tega, kar se tiče dimenzij, katera je višina? dolžina? širina? Hvala za vaše odgovore
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Vhodi obeh habitatov imajo enake dimenzije, in sicer dolžina 17 cm x širina 24,5 cm. Vedeti morate, da ko podajamo dimenzije, jih beremo takole: Dolžina x Širina x Višina.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, imam zajca, ki je malo manjši od zajca pasme belier! Zanima me, ali bi najmanjša hiška bila dovolj velika? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Najmanjša bo morda malo pretesna za odraslo velikost.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
sandra
2 sporočila
sandra fr
Kakšen moteč vonj? Lahko izmerite vhod, prosim? Hvala, Sandra
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Vse je odvisno od artikla, ki vas zanima, ali je to 34932 ali 34931.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
FRANCIS
2 sporočila
francis fr
Je življenjski prostor za male živali popolnoma neprepusten? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Načeloma da, zahvaljujoč strehi z mineralno kritino in lesu iz lakirane borovine. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo