Vprašanja, razprave o izdelkih Zavetje z drsnikom in odpiralno streho - od 42 do 60 cm - Zolia Canel na voljo v različnih velikostih za zajce, glodalce, kokoši

40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Camille
1 sporočila
camille fr
Pozdravljeni, ali bi mi lahko povedali, kakšna je širina vrat, saj nameravam uporabiti to kletko v velikosti L za kopensko želvo. HVALA
catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, Meri 20 cm.
Mickaël
2 sporočila
mickaël fr
Pozdravljeni, kakšno velikost je treba vzeti za kokoš, ali je velikost S dovolj, prosim, hvala za vaš odgovor
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, ali veste, če bo zavetišče Canel v velikosti L kmalu na voljo?
Elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, je velikost S dovolj velika za pritlikavega zajčka?
karine
1 sporočila
karine fr
Zame zelo dobro za mojega zajca
DOMINIQUE
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, uporabljamo ga za potepuške mačke. Torej ni težav s velikostjo za pritlikavega zajca.
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, to zavetišče imam že eno leto in ta model S je popoln za mojega pritlikavega zajčka, ne smemo pozabiti, da moramo dati slamo in zaščititi noge zavetišča pred vlago, da ga ohranimo dlje časa. Popolno zame in mojega zajca.
Sébastien
1 sporočila
sébastien fr
Da, to je več kot dovolj.
sarah
1 sporočila
sarah fr
zdravo, imam mačko, ki ima 7 kg in pol gre brez težav
Carole
2 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, da, velikost ustreza pritlikavemu zajcu. Moj zajec ima 2 kg in se v njem počuti zelo udobno. Vendar ga nikoli ne zapiram vanj, uporabljam ga samo kot dnevno zavetje.
CHRISTINE
5 sporočila
christine fr
DA, ta velikost je primerna za pritlikavega zajčka, dokler ni ves čas zaprt v njej in ima na voljo tudi prostor za igranje. Nekateri zajčki jo uporabljajo celo kot stranišče; to se je zgodilo v mojem primeru, kjer je na eni strani bila kletka, na drugi pa zavetje, kot je to, in zajček ga je uporabljal kot zunanje stranišče. Sicer pa se ta vrsta hiše običajno uporablja tudi za prostoživeče mačke.
Nathalie
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, da, absolutno. Ta hišica bo zelo ustrezala. Uporabljam jo kot kokošnjak :) 1 kokoš gre v notranjost, 2 so na tesnem
3407632@RGPD.fr
1 sporočila
Pozdravljeni, Za 1 pritlikavega zajca, tudi 1 zajec, je to zelo dobro. Pozdravi
CHRISTINE
5 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, da, popolnoma prav imate, ne pozabite, da je to zgolj zatočišče, zato je potrebno, da je vsaj park ali dostop do vrta v bližini.
Nancy
1 sporočila
nancy fr
Super nakup!
Sophie
2 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, ali je les te ograje obdelan (z lazuro) proti vremenskim vplivom, dežju itd.? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vsi lesenih zavetišča so obdelana proti vremenskim vplivom. Redno jih je treba vzdrževati in vsako leto nanesti novo plast lazur.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, ali veste, ali boste kmalu spet založeni s kletko za zajce (najmanjša velikost)? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta referenca je trenutno v postopku ponovnega založenja in bo ponovno na voljo sredi marca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti dimenzije odprtine na sprednji strani velikega modela zavetišča z referenco 69975. Hvala za vaš odgovor.
fanny
2 sporočila
fanny fr
Pozdravljeni, ali lahko zavetišče Zolia Maison Canel služi kot hiša za prezimovanje želve?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, popolnoma je mogoče uporabiti ga za prezimovanje vaše želve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni,

Ali je mali model primeren za majhnega psa (Jack Russel) ali bi bilo bolje izbrati večji model? Prosim, sporočite mi tudi velikosti lopute obeh modelov.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To zavetišče je zasnovano za zajce in ni primerno za pse, saj bo premajhno. Priporočamo vam pasjo utico Cléo v velikosti S, ki je eden najmanjših modelov iz ponudbe pasjih utic in bi ustrezala vašemu majhnemu psu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
clement
1 sporočila
clement fr
Pozdravljeni, kakšne so notranje mere velikega modela? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, notranje dimenzije velikosti L so 55x45 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
emilie
3 sporočila
emilie fr
zdravo, je ta zavetišče primerno za dva pritlikava kunci béliera?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zavetišče Canel bo primerno za vaša dva zajca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
LAURENCE
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, ali je ta zavetišče dobavljeno v kompletu za sestavljanje ali je že sestavljeno? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta zavetišče je dobavljeno v kompletu za sestavljanje, zato je potrebno opraviti montažo. V paketu prejmete vijake in navodila za montažo. Montaža je zelo enostavna ter hitra.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christel
3 sporočila
christel fr
Dober večer,Kakšne so dimenzije lopute? Kakšna je kritina strehe? Je vodotesna?Hvala,Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vhod meri 17 x 24 cm. Streha je iz zelenega bitumenskega materiala, ki je vodotesen.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali je velik model primeren za dva racaka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne, žal ta izdelek ni primeren za race.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Pillard
1 sporočila
pillard fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti mere odprtine na sprednji strani. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dimenzije odprtine so približno: 25 cm x 45 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni,

Zakaj je veliko izpisana cena 29,95 evrov in malo nižje 32,95 evrov? Katera je dejanska cena tega zavetja?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kot je navedeno z rdečo pod ceno, gre za ceno na paket, kar pomeni -6€ popusta na vaše naročilo, če kupite dva zavetišča. Samo zavetišče stane dejansko 32,95€.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če je zavetišče dovolj varno in prezračeno, da bi čez noč zaprli noter 2 pritlikava kunci belier? V primeru, če bi plenilec vstopil v velik ograd z mrežo. Zavetišče bo znotraj ograde velikosti 12 m², tako da bo čez dan odprto, da se bodo kunci lahko sprehajali. Hvala vnaprej.
bernardini
1 sporočila
bernardini fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je ograda dovolj prezračevana, da bi čez noč zaprli noter 2 pritlikava kunca?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo