Vprašanja, razprave o izdelkih Zavetje z drsnikom in odpiralno streho - od 42 do 60 cm - Zolia Canel na voljo v različnih velikostih za zajce, glodalce, kokoši
90% stranke
priporočam ta izdelek
40 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, ali bi mi lahko povedali, kakšna je širina vrat, saj nameravam uporabiti to kletko v velikosti L za kopensko želvo. HVALA
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, Meri 20 cm.
2 sporočila
mickaël
Pozdravljeni, kakšno velikost je treba vzeti za kokoš, ali je velikost S dovolj, prosim, hvala za vaš odgovor
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, ali veste, če bo zavetišče Canel v velikosti L kmalu na voljo?
1 sporočila
elise
Pozdravljeni, je velikost S dovolj velika za pritlikavega zajčka?
1 sporočila
karine
Zame zelo dobro za mojega zajca
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni, uporabljamo ga za potepuške mačke. Torej ni težav s velikostjo za pritlikavega zajca.
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, to zavetišče imam že eno leto in ta model S je popoln za mojega pritlikavega zajčka, ne smemo pozabiti, da moramo dati slamo in zaščititi noge zavetišča pred vlago, da ga ohranimo dlje časa. Popolno zame in mojega zajca.
1 sporočila
sébastien
Da, to je več kot dovolj.
1 sporočila
sarah
zdravo, imam mačko, ki ima 7 kg in pol gre brez težav
2 sporočila
carole
Pozdravljeni, da, velikost ustreza pritlikavemu zajcu. Moj zajec ima 2 kg in se v njem počuti zelo udobno. Vendar ga nikoli ne zapiram vanj, uporabljam ga samo kot dnevno zavetje.
5 sporočila
christine
DA, ta velikost je primerna za pritlikavega zajčka, dokler ni ves čas zaprt v njej in ima na voljo tudi prostor za igranje. Nekateri zajčki jo uporabljajo celo kot stranišče; to se je zgodilo v mojem primeru, kjer je na eni strani bila kletka, na drugi pa zavetje, kot je to, in zajček ga je uporabljal kot zunanje stranišče. Sicer pa se ta vrsta hiše običajno uporablja tudi za prostoživeče mačke.
4 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, da, absolutno. Ta hišica bo zelo ustrezala. Uporabljam jo kot kokošnjak :) 1 kokoš gre v notranjost, 2 so na tesnem
1 sporočila
Pozdravljeni, Za 1 pritlikavega zajca, tudi 1 zajec, je to zelo dobro. Pozdravi
5 sporočila
christine
Pozdravljeni, da, popolnoma prav imate, ne pozabite, da je to zgolj zatočišče, zato je potrebno, da je vsaj park ali dostop do vrta v bližini.
1 sporočila
nancy
Super nakup!
2 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali je les te ograje obdelan (z lazuro) proti vremenskim vplivom, dežju itd.? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vsi lesenih zavetišča so obdelana proti vremenskim vplivom. Redno jih je treba vzdrževati in vsako leto nanesti novo plast lazur.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali veste, ali boste kmalu spet založeni s kletko za zajce (najmanjša velikost)? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta referenca je trenutno v postopku ponovnega založenja in bo ponovno na voljo sredi marca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, želel bi izvedeti dimenzije odprtine na sprednji strani velikega modela zavetišča z referenco 69975. Hvala za vaš odgovor.
2 sporočila
fanny
Pozdravljeni, ali lahko zavetišče Zolia Maison Canel služi kot hiša za prezimovanje želve?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, popolnoma je mogoče uporabiti ga za prezimovanje vaše želve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni,
Ali je mali model primeren za majhnega psa (Jack Russel) ali bi bilo bolje izbrati večji model? Prosim, sporočite mi tudi velikosti lopute obeh modelov.
Lep pozdrav
Ali je mali model primeren za majhnega psa (Jack Russel) ali bi bilo bolje izbrati večji model? Prosim, sporočite mi tudi velikosti lopute obeh modelov.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To zavetišče je zasnovano za zajce in ni primerno za pse, saj bo premajhno. Priporočamo vam pasjo utico Cléo v velikosti S, ki je eden najmanjših modelov iz ponudbe pasjih utic in bi ustrezala vašemu majhnemu psu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
clement
Pozdravljeni, kakšne so notranje mere velikega modela? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, notranje dimenzije velikosti L so 55x45 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
emilie
zdravo, je ta zavetišče primerno za dva pritlikava kunci béliera?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zavetišče Canel bo primerno za vaša dva zajca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni, ali je ta zavetišče dobavljeno v kompletu za sestavljanje ali je že sestavljeno? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta zavetišče je dobavljeno v kompletu za sestavljanje, zato je potrebno opraviti montažo. V paketu prejmete vijake in navodila za montažo. Montaža je zelo enostavna ter hitra.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
christel
Dober večer,Kakšne so dimenzije lopute? Kakšna je kritina strehe? Je vodotesna?Hvala,Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vhod meri 17 x 24 cm. Streha je iz zelenega bitumenskega materiala, ki je vodotesen.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ali je velik model primeren za dva racaka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne, žal ta izdelek ni primeren za race.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne, žal ta izdelek ni primeren za race.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pillard
Pozdravljeni, želel bi izvedeti mere odprtine na sprednji strani. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije odprtine so približno: 25 cm x 45 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni,
Zakaj je veliko izpisana cena 29,95 evrov in malo nižje 32,95 evrov? Katera je dejanska cena tega zavetja?
Hvala
Zakaj je veliko izpisana cena 29,95 evrov in malo nižje 32,95 evrov? Katera je dejanska cena tega zavetja?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kot je navedeno z rdečo pod ceno, gre za ceno na paket, kar pomeni -6€ popusta na vaše naročilo, če kupite dva zavetišča. Samo zavetišče stane dejansko 32,95€.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, Ali mi lahko poveste, če je zavetišče dovolj varno in prezračeno, da bi čez noč zaprli noter 2 pritlikava kunci belier? V primeru, če bi plenilec vstopil v velik ograd z mrežo. Zavetišče bo znotraj ograde velikosti 12 m², tako da bo čez dan odprto, da se bodo kunci lahko sprehajali. Hvala vnaprej.
1 sporočila
bernardini
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je ograda dovolj prezračevana, da bi čez noč zaprli noter 2 pritlikava kunca?