Vprašanja, razprave o izdelkih Zavetje
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
leslie
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je lepilo del sestave te uteži? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, noge tega zavetišča je potrebno prilepiti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sarah
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kdaj bo ta izdelek spet na voljo prosim? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta izdelek je trenutno razprodan pri našem dobavitelju, zato ne moremo navesti datuma ponovne dobavljivosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta izdelek je trenutno razprodan pri našem dobavitelju, zato ne moremo navesti datuma ponovne dobavljivosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
271224
Dober večerZanima me, če je ta zavetišče dovolj visoko za pritlikavega kunečjega zajca?Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zunanja višina je 25 cm, kar je primerno za srednje velikega pritlikavega kunca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
hélène
Zavetišče je res visoko 30 cm?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dimenzije zavetišča so 30 × 22 × 25 cm (dolžina x širina x višina).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
5 sporočila
catherine
Ali zavetišče lahko prenese težo odraslega morskega prašička?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to zavetišče je namenjeno za glodavce, kot so morski prašički ali zajci.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alexandre
Zavetišče je mogoče opremiti za puščavske rakovice, da jim zagotovimo nekaj visokega, kjer se lahko skrijejo in se povzpnejo? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam, da mu namesto tega ponudite korenino, po kateri se bo lahko povzpel, saj je plezanje ena izmed njegovih najljubših dejavnosti: https://www.zoomalia.com/animalerie/racine-terrarium-c-143-1.html
Za skrivanje bo raje šel pod podlago.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Za skrivanje bo raje šel pod podlago.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia