Zapleteno obnašanje

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Manon
3 sporočila
manon fr
Pozdravljeni,

Sem lastnik kastriranega sibirskega mačka, ki sem ga poimenoval Ouest. Star je dve leti in živiva v stanovanju velikem skoraj 60 kvadratnih metrov, in on je edina žival v hiši. Veliko potujeva skupaj, zato ima prijatelje tudi v naših družinah.

Ouest je bil vedno precej iznajdljiv in pameten maček – odpiral je vrata, omarice, tuš, predale. Vendar pa se nikoli ni spravil na vhodna vrata, a v zadnjih mesecih je to postalo pekel.

Pred karanteno je začel brez razloga skakati na vhodna vrata, in potem nehal. Preden smo zaradi karantene odšli na počitnice k moji družini brez njega v petek, ga je varovala dobra prijateljica, ki jo dobro pozna, in vrnila sva se v ponedeljek zvečer, preden se je v torek opoldne začela karantena.

Ne spomnim se točno, kdaj se je to začelo, ampak prvi dnevi so minili brez težav. Vendar je nato postalo pekel in vsak dan slabše. Moj partner dela vsak drugi teden in utrujenost postaja vse težja obremenitev skupaj z delovnimi obveznostmi.

Ouest ves čas skače na vhodna vrata, mjauka brez prestanka, dan in noč. Poskusila sem že vse – ga zamotiti z igro, mu posvetiti več pozornosti, ga hraniti samo zvečer, da bi spal, a nič ne pomaga...

Poskusila sem tudi z metlo ob vratih, z vedrom vode pod kljuko, z razpršilom, ko skoči, a nič.

Resnično sem na robu živcev zaradi utrujenosti in nesrečna, ker ne najdem rešitve, ki bi ustrezala vsem...

Upam, da mi boste lahko pomagali.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo