Vprašanja, razprave o izdelkih Kotni WC za vse vrste glodalcev ali zajcev Zolia
16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
martine yvonne
Pozdravljeni, katero velikost izbrati za morskega prašička, hvala za vaše odgovore
1 sporočila
sophie
Vzel sem velikost XL za pritlikavega zajca in mu zelo dobro pristaja!
4 sporočila
emmanuelle
Za svoje sem vzel velikost L, brez težav se lahko obrnejo, so odrasli. Celó spijo notri...
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni, jaz sem vzel velikost XL za zajca, mislim, da bi velikost L za morskega prašička morala biti ustrezna.
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, vzela sem velikost L za svoje morske prašičke in je ravno pravšnje.
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, za mojega pritlikavega zajca sem vzel velikost L, odlično.
1 sporočila
estelle
Za informacijo sem za našega ekstra majhnega zajca vzel velikost L in je popolna. Mislim, da je enako tudi za morskega prašička ☺️
3 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri mačji WC izbrati za kmečkega zajca (Champagne d'Argent)? Moja zajklja je srednje velikosti.
1 sporočila
alexandry
Pozdravljeni, jaz sem izbral največjo za mojega flamskega velikana. In je popolno.
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, izberite dovolj veliko, ker se zajec rad uleže vanjo in se raztegne ;) če na dno nasujete malo peska, mu bo zelo všeč valjanje po njem. Zame to ni stranišče, ampak bolj kotiček za spanje in uživanje.
3 sporočila
alexandra
Hvala, ker ste mi odgovorili. Kupil sem mačje stranišče. Upajmo, da bo ustrezno.
2 sporočila
jean daniel
Pozdravljeni, imam pritlikavega zajca in vzela sem M in gre zelo dobro.
1 sporočila
alexandrine
premajhen
1 sporočila
coralie
Dober večer, barve ni mogoče izbrati, jaz sem dobila 2 turkizno modri. Z njo sem zelo zadovoljna, kletka mojega zajca ostane čista z uporabo te posteljnine.
3 sporočila
jean baptiste
Pozdravljeni, naročil sem in prejel enega zelenega in enega temno modrega, izbira je naključna, kar ni najboljše, glede trdnosti pa zelo zelo robustno.
2 sporočila
manuel
Pozdravljeni. Kako lahko izberemo barvo posode za steljo zajca, prosim?
2 sporočila
mélinda
Pozdravljeni, na žalost izbira ni mogoča. Barva se pošlje naključno. Jaz sem prejel turkizno modro in barvo kamenine. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.