Vprašanja, razprave o izdelkih Zaščitna rešetka za žarnico z grlom Reptil'us
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, ali je podnožje te svetilke primerno za žarnico Sun Glo R20 75W? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to držalo je primerno za žarnice z okovom E27, kar ustreza širokemu razponu žarnic, zato je žarnica Sun Glo brez težav kompatibilna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jeremy
Dober večer, Upam, da bo vrnil pred koncem razprodaje. Po mojih izračunih 32 dni = 20. februar. Bi mi lahko to potrdili. Opravičujem se za mojo nestrpnost, vendar ste edini, ki prodajate to znamko. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prejeli jih bomo v začetku februarja, Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jeremy
Pozdravljeni, kdaj bo ta izdelek na voljo? In ali je kompatibilen in priporočljiv za kraljevega pitona? Ali obstajajo manjše velikosti od 16x22 cm? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bo ponovno na voljo v začetku februarja. Primeren je za vse plazilce, saj preprečuje opekline, tako da živali ne dopušča, da se drgnejo ob grelno svetilko. Na voljo je samo v eni velikosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, nedavno sem pri vas kupil ta izdelek ... katero UVa UVb žarnico lahko uporabim z njim za terarij pogona, velikosti 120x60x60?Hvala :-)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebno je vzeti UVB svetilko 10.0 https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-uvb-10-0-desertique-p-29965.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, je kabel vključen? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Grlo in kabel sta vključena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jeremy
Pozdravljeni;Ali je ta izdelek primeren za terarij z kraljevim pitonom?Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je prilagodljiv za vse terarije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, ali imate možnost prodaje istega kombiniranega kompleta (rešetka + podnožje in kabli) v manjši različici? Bi bila primerna za keramično svetilko 75w? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Nimamo manjšega modela. Ta je kompatibilen z vsemi svetilkami, ki imajo grlo tipa E27 in podpira največjo moč do 500W. Torej ni nobenega problema pri uporabi s keramično žarnico 75W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia