Vprašanja, razprave o izdelkih Škornji za zaščito Walker Active Long

55% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Karine THOMASSIN
2 sporočila
karine thomassin fr
Težko se odločim za pravo velikost za mojega psa. Sprednje blazinice merijo 5,5 cm dolžine in 4,5 cm širine. Zadnje so dolge 4,5 cm in široke 3,5 cm. Bi potreboval S-M in XS?
francois
2 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, moj pes ima zadnje blazinice dolge 6 cm (z nohti) in skoraj 5 cm široke, izbral sem velikost M-L. Pozor, zapiralo ovratnice lahko poškoduje njegovo kožo.
Karine THOMASSIN
2 sporočila
karine thomassin fr
@François: hvala za informacije!
francois
2 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, glede na vaše opise je nemogoče izbrati velikost škornjev za mojega psa, navajate premer, toda s čim se ta ujema? François
Magali
1 sporočila
magali fr
Pozdravljeni, podplat škornja velikosti L meri 7 cm v širino.
francois
1 sporočila
francois fr
Pozdravljeni, na podlagi vaših opisov je nemogoče izbrati velikost škornjev za mojega psa, navajate premer, toda s čim se ta ujema? François
Cecile
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, preden oddam naročilo, bi rad izvedel širino zaščitnih škornjev Walker Active Long v velikosti M. Hvala za hiter odgovor. Lep pozdrav.
CELINE
5 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, za mojega psa, ki je golden retriever, katera velikost bi ustrezala njegovim tačkam? Ker ima zelo poškodovane blazinice na vseh štirih tačkah + rano na vsaki zadnji tački. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo