Vprašanja, razprave o izdelkih Škornji za zaščito Walker Active Long
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
karine thomassin
Težko se odločim za pravo velikost za mojega psa. Sprednje blazinice merijo 5,5 cm dolžine in 4,5 cm širine. Zadnje so dolge 4,5 cm in široke 3,5 cm. Bi potreboval S-M in XS?
2 sporočila
francois
Pozdravljeni, moj pes ima zadnje blazinice dolge 6 cm (z nohti) in skoraj 5 cm široke, izbral sem velikost M-L. Pozor, zapiralo ovratnice lahko poškoduje njegovo kožo.
2 sporočila
karine thomassin
@François: hvala za informacije!
2 sporočila
francois
Pozdravljeni, glede na vaše opise je nemogoče izbrati velikost škornjev za mojega psa, navajate premer, toda s čim se ta ujema? François
1 sporočila
magali
Pozdravljeni, podplat škornja velikosti L meri 7 cm v širino.
1 sporočila
francois
Pozdravljeni, na podlagi vaših opisov je nemogoče izbrati velikost škornjev za mojega psa, navajate premer, toda s čim se ta ujema? François
1 sporočila
cecile
Pozdravljeni, preden oddam naročilo, bi rad izvedel širino zaščitnih škornjev Walker Active Long v velikosti M. Hvala za hiter odgovor. Lep pozdrav.
5 sporočila
celine
Pozdravljeni, za mojega psa, ki je golden retriever, katera velikost bi ustrezala njegovim tačkam? Ker ima zelo poškodovane blazinice na vseh štirih tačkah + rano na vsaki zadnji tački. Lep pozdrav.