Vprašanja, razprave o izdelkih Mačje drevo XXL - 165 cm - Zolia Zelkova

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Soulaiman
1 sporočila
soulaiman fr
Pred nakupom bi želel vedeti, ali je mogoče odstraniti blazine iz različnih polic, da bi jih lahko oprali. Zanima me tudi, ali ima mačje drevo garancijo. Hvala vnaprej!
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, majhni bratranci niso pritrjeni, zato jih lahko mirno perete. Glede garancije, predvidevam, da velja samo zakonska garancija, torej 2 leti proti proizvodnim napakam.
FLORENCE
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni,

Za odgovor na vaše vprašanje glede mojega nakupa tega XXL praskalnika februarja, sem odstranila blazine že na začetku, ker jih je moj maček, križanec Maine Coona, odstranil s svojo tačko. Za vašo informacijo imata obe viseči mreži zelo velik premer 46 cm, praskalnik pa je nameščen pred velikim oknom z mrežo proti mrčesu. Zato sem se odločila za dva lesena podstavka s kolesci, nameščena spodaj, da ga lažje premikam zaradi njegove teže, ko zapiram okno brez napora. Kjer sem ZVEZNO zadovoljna z nakupom, je, da je ta praskalnik zelo stabilen kljub koleščkom in predvsem zelo trden, saj ga premikam povprečno za en meter 3 do 4-krat na dan, da odprem mrežo, okno in rolete. Edina majhna nevšečnost je, da odkar sem ga opazila, cena kljub razprodajam ni padla.
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Ali je dovolj robusten in so ležišča dovolj velika za maine coona?
Yannicke
1 sporočila
yannicke fr
Pozdravljeni! Ja, zelo zelo robusten je, moj pes s 6 kilogrami lahko zleze v spodnji viseči mreži! Moji 3 mački se počutijo zelo zelo udobno in zaenkrat se nič ne poškoduje! Res je super robusten.
Romain
1 sporočila
romain fr
Pozdravljeni, če vam to lahko pomaga, imamo 2 mački, od katerih ena tehta 8 kg in je podobna Maine Coonu. Mačje drevo je popolnoma ustrezno, saj se povzpne do vrha brez težav in predvsem brez premikanja drevesa! Vsa območja s blazinami so zelo velika in se tam udobno naspi! Tako da je drevo res vrhunsko!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo