Vprašanja, razprave o izdelkih

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Carole
2 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, zelo lepa straniščna hišica XXL, vendar ali pladenj res meri 26 cm v širino, kar se zdi izjemno majhno za XXL! Ali gre za napako v opisu?
Mariam
1 sporočila
mariam fr
Pozdravljeni, nisem imel občutka, da je bilo to na spletni strani tako veliko, vendar lahko potrdim, da je res velika in da bo moj 4-mesečni mucek lahko še dolgo užival. Mislim, da je 26 cm napaka
Carole
2 sporočila
carole fr
Hvala, Mariam, to me pomirja
Adeline
1 sporočila
adeline fr
Bac je širok 40 cm.. 26 cm širok je tisti del, ki je v stiku s tlemi (spodnji del bacca)
Anne
1 sporočila
anne fr
Zase sem jo kupila za svoje Maine Coone in iskreno je popolna
eliane
1 sporočila
eliane fr
Ali so vrata krilna? Hvala za vaš odgovor, E Laurent
Djana
1 sporočila
djana fr
Samo ena vrata so vrteča, na strani dolžine.
Cécile
3 sporočila
cécile fr
Kako se ta mačja straniščna hiška razstavi za vsakodnevno čiščenje? Ali je to enostavno in praktično?
Ludovic
3 sporočila
ludovic fr
Načelo te mačje stranišča je, da mačka vstopi skozi stranska vrata in izstopi skozi zgornja vrata. Zato naj bi se stranska vrata odpirala samo navznoter. Za odgovor na drugo vprašanje, so 4 zaponke, ki držijo streho na posodi, drsne. Zato ni potrebe po uporabi sile kot pri sponkah
patricia
1 sporočila
patricia fr
Ni čisto trden, po enem tednu pa je bil en konec zlomljen, zapiralni mehanizmi pa niso bili trdni.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo