Vprašanja, razprave o izdelkih Gnezdo XL za steber praskalnika za mačke bež barve
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
anny
zdravo, kako se gnezdo pritrdi na drog? Kakšna vrsta pritrditve je to?
1 sporočila
didier
živijo, Vijak, ki drži dva stebra skupaj, je potrebno prenesti skozi predvideno luknjo in po privitju zagozdit element med oba stebra.
1 sporočila
et bernon jacqueline
za katere dimenzije stebrov prosim hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, treba ga je postaviti na drog z najmanj 11 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
rolande
Pozdravljeni Ali lahko postavim gnezdo na drevo Mijas. Stolpi 9 cm. Ali ga lahko postavim kjerkoli? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam spreminjanje strukture vašega praskalnega drevesa. To bi lahko spremenilo ravnotežje in povzročilo nestabilnost praskalnega drevesa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, imam mačje drevo znamke Hercules od Rohrschneiderja in viseča mreža se začne obrabljati. Ali bi to lahko ustrezalo za zamenjavo.? In tudi za dodatek na steber (imam dva mačka, ki se prepirata za originalno visečo mrežo). Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to gnezdo se prilagodi na večino stebrov in bi moralo ustrezati vašemu mačjemu drevesu. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean-philippe
Pozdravljeni, Ali lahko to gnezdo postavim na svojo mačjo drevo, ki ima drogove premera 11 mm in vijake 8 mm? S spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to je mogoče pod pogojem, da ga ne postavite previsoko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, zanima me, ali se to viseča mreža lahko namesti na deblo s premerom 17 cm? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če je vaš drog premera 1 cm, ta izdelek ne bo ustrezal vašemu drogu. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
aurélia
Pozdravljeni, naročil bom drevo za mačke Oviedo in zanima me, ali bi lahko prilagodil gnezdo? Vnaprej hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta gnezdo se bo res prilagodilo vaši mačji drevesni hišici. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
corinne
Pozdravljeni, Kot ne bi želel žrtvovati plošče mojega drevesa Salamanca, sem razmišljal o zamenjavi glavnega droga z 2 nadomestnima drogovoma. Kakšne dimenzije drogove naj naročim, da ustrezajo temu drevesu in tem gnezdom? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal nimamo nadomestnih stebrov s premerom 8 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
déborah
Dober večer, Kakšen je premer vijakov, ki jih je treba uporabiti na tem gnezdu? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Premer vijakov je 9 mm. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
corinne
Pozdravljeni, rad bi kupil to gnezdo za moje drevo Salamanca, vendar na kateri ravni ga lahko postavim? Po tem, kar sem razumel, ga je mogoče postaviti le na každý konec droga. Ali to pomeni, da se moram odpovedati zgornji platformi? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Lahko ga namestite do koncev stebrov, zato morate dejansko zamenjati eno izmed drugih plošč. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalije
1 sporočila
antoine
Ali ta košara lahko prenese 6-kilogramsko mačko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ja, ta izdelek mora biti primeren za vašo mačko. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia