Vprašanja, razprave o izdelkih MEGAPACK WHISKAS Klasični izbor Miks v želeju 60x85g
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jessica
Pozdravljeni, oprostite, da ponovno sprašujem, vendar ali boste ponovno dobavili Whiskas 60X100g? Ker ste ga ponovno dobavili konec meseca, ko zmanjka denarja! Zato ga nisem mogla dobiti! Ta izdelek me zelo zanima! Hvala za informacije. Lepo nadaljevanje. S spoštovanjem.
27 sporočila
lisa
Pozdravljena, Jessica,
Izdelek bi moral biti ponovno na zalogi v teku maja, načrtujemo dovolj zalog, da se izognemo novemu pomanjkanju. Opravičujemo se za nevšečnosti.
Lep dan, Lisa iz Zoomalia.
Izdelek bi moral biti ponovno na zalogi v teku maja, načrtujemo dovolj zalog, da se izognemo novemu pomanjkanju. Opravičujemo se za nevšečnosti.
Lep dan, Lisa iz Zoomalia.
2 sporočila
jessica
Pozdravljeni, kdaj bo na voljo pašteta Whiskas 60x 100G? Najlepša hvala. Lep dan.
1 sporočila
melanie
Dober večer, tudi jaz bi rad izvedel, saj nestrpno čakam, da se ta izdelek vrne. Upam, da se bo hitro vrnil, da bom lahko čim prej naročil, saj imam samo še eno škatlo... Hvala, Zoomalia
27 sporočila
lisa
Pozdravljeni Jessica in Mélanie, ta izdelek bi moral biti ponovno na zalogi do konca meseca. Lep dan še naprej, Lisa iz Zoomalia