Vprašanja, razprave o izdelkih MEGAPACK WHISKAS Klasični izbor Miks v želeju 60x85g

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jessica
2 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni, oprostite, da ponovno sprašujem, vendar ali boste ponovno dobavili Whiskas 60X100g? Ker ste ga ponovno dobavili konec meseca, ko zmanjka denarja! Zato ga nisem mogla dobiti! Ta izdelek me zelo zanima! Hvala za informacije. Lepo nadaljevanje. S spoštovanjem.
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljena, Jessica,

Izdelek bi moral biti ponovno na zalogi v teku maja, načrtujemo dovolj zalog, da se izognemo novemu pomanjkanju. Opravičujemo se za nevšečnosti.

Lep dan, Lisa iz Zoomalia.
Jessica
2 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni, kdaj bo na voljo pašteta Whiskas 60x 100G? Najlepša hvala. Lep dan.
Melanie
1 sporočila
melanie fr
Dober večer, tudi jaz bi rad izvedel, saj nestrpno čakam, da se ta izdelek vrne. Upam, da se bo hitro vrnil, da bom lahko čim prej naročil, saj imam samo še eno škatlo... Hvala, Zoomalia
Lisa
27 sporočila
lisa fr
Pozdravljeni Jessica in Mélanie, ta izdelek bi moral biti ponovno na zalogi do konca meseca. Lep dan še naprej, Lisa iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo