Vprašanja, razprave o izdelkih Watsea Filter iz aktivnega oglja za napravo za obratno osmozo
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
serge
živjo, kakšen priključek je potreben za te kartuše?
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, Raccord 1/8, Michel
1 sporočila
jean marc
Moral sem moral iti na YouTube, da razstavim cev membrane kartuše. Navodilo ni bilo dovolj jasno.
5 sporočila
mickael
Pozdravljeni, pravkar sem prejel filtre, vendar ne najdem nobenih oznak glede smeri namestitve za kroženje vode... S spoštovanjem.
4 sporočila
claire
Dober večer, na telesu kartuše imate puščico z oznako za smer vode. Lep pozdrav
5 sporočila
mickael
Pozdravljeni, hvala, ker ste si vzeli čas za odgovor! Torej črna "puščica/trapez" z napisom "čista voda, čisto življenje" kaže smer? Zastavil sem si vprašanje, vendar to ni ravno jasno... Lep pozdrav
4 sporočila
claire
Ne, imate na primer puščico v reliefu,
4 sporočila
claire
Puščica sledena po toku
5 sporočila
mickael
Žal nimam ničesar od tega... imate isti izdelek? od Watsea?
5 sporočila
mickael
Na originalnih kartušah je to zelo dobro označeno, s pravo puščico in napisom "flow direction". Ampak na teh Watsea kartušah ni nič, samo trapez, ki bi lahko bil puščica, a niso napisali "flow"... Ni zelo profesionalno z njihove strani. Hvala vseeno! Lep večer
5 sporočila
mickael
Dober večer, V tem primeru ta znameniti trapez ne pomeni ničesar, torej kasete ne dajejo NOBENE informacije o smeri montaže. Montiral sem jih tako, kot so prikazane na fotografijah izvirnega osmoznika Watsea, ki sem jih našel, vendar to res ni resno... Tudi v PDF za montažo ni nobenih informacij na to temo. Skratka...
1 sporočila
thibaut
Pozdravljeni, rad bi izvedel prostornino kartuše v mililitrih. Lep pozdrav, Thibaut