Vprašanja, razprave o izdelkih Vzgojne podloge za mladičke - 30 kosov, različne velikosti
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
9 sporočila
angélique
Pozdravljeni. Želel bi vedeti, ali ima ta izdelek spodaj lepilni trak za pritrditev na tla? Hvala vnaprej!
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, jaz sem si pridobil nosilec, v katerega lahko vstavite preproge: https://www.zoomalia.com/animalerie/set-d-education-pour-chiot-p-29664.html. To je bolj praktično in na ta način moj pes ni skušan igrati s preprogo in delati konfetov.
2 sporočila
anne-claire
Pozdravljeni, Angélique, ti tepihi nimajo sistema za pritrjevanje (ni lepilnega traku). Slabost: hitro lahko postanejo mamljivi (grickanje/igranje). Prednost: zelo dobra zaščita. Jaz sem s temi tepihi obložila dno ogradi za mojega psa. Lep dan in dobrodošlica vašemu mladičku!
1 sporočila
sandrine
zdravo, ne, ni ničesar, kar bi preprogo držalo spodaj, in to je res škoda. Ker ga ona nosi povsod, tako da ...... čistim. Ampak sicer je res dober izdelek.
1 sporočila
veronique
Moj odgovor: preproge so odlične, samo zalepljene na vrhu, da se mladički ne bi igrali z njimi.
2 sporočila
stéphane
Pozdravljeni, mislim, da je Sophie tista, ki pravi, da je bolje, da ga pritrdite z izobraževalnim kompletom. Rada bi vedela, kateri je to. Hvala