Vprašanja, razprave o izdelkih Vzpenjalna vrv v spirali za ptice Zolia

100% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Coralie
1 sporočila
coralie fr
Jaz sem se zmotil pri premeru. Moj papagaj je pretežak, haha.
catherine
6 sporočila
catherine fr
Jaz sem vzel velikost L za mojega papagaja.
Juanella
1 sporočila
juanella fr
Pozdravljeni, primerno za sivo žako velikosti L
Maxime
1 sporočila
maxime fr
Pozdravljeni,Za velikost S je naveden premer vrvi 5 cm. Na sliki tega modela S se mi zdi debelina vrvi 2-krat manjša. Mi lahko potrdite, da je premer vrvi res 5 cm za velikost S?Hvala vnaprej
catherine
6 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, da, potrjujem
Chloé
1 sporočila
chloé fr
Velikost S je res majhna, zelo primerna za valovito papigo, vendar sploh ni primerna za kakaduja, na primer.
Enzo
3 sporočila
enzo fr
Pozdravljeni, je mogoče izbrati svojo barvo? Lep pozdrav
Jeanine
1 sporočila
jeanine fr
Ne, ampak zelo sintetična vrv
Gerlove
1 sporočila
gerlove fr
Absolutno se izogibaj vrvi za ptice. To lahko ustvari zamašek brez želodca in ubije tvojo žival.
Guy
1 sporočila
guy fr
Ta spiralna vrvica ne tvega ničesar in ostane takšna, da je ne morejo pogoltniti
Veronique
1 sporočila
veronique fr
To sem vrv, ki sem ga prejel s točkami za darila. Od takrat je ne uporabljam več: vrvi so namreč nevarne za naše ptice (zlasti za tiste s kljukastimi kljuni). Raztrgajo jo, koščki pa lahko ostanejo zataknjeni v goiterju in povzročijo smrt ptice. Če res želite uporabiti vrv, je bolje izbrati konopljine vrvi, ki so naravne, vendar jih je treba nadzorovati.
Ludivine
3 sporočila
ludivine fr
Ne, vrvica je večbarvna in ni možnosti izbire. Osebno sem jo obesila na tram v stropu v prostoru, kjer je kletka. Pridejo se usedat nanjo, ko so na prostosti, in je ne poškodujejo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo