Vprašanja, razprave o izdelkih Vrečka za mačji WC Smartsift
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
stephanie
Je to normalno, da sem naročil 3 pakete vrečk in so vrečke premajhne in ne pašejo na zaboj za pesek?? Prisiljen sem jih natakniti, da jih spravim noter, in seveda se vrečka trga, pravkar sem strgal več vrečk, ne da bi lahko očistil pesek. Dal sem pozitivno mnenje, ker sem poskusil vrečke, ki so bile dostavljene z zabojem za pesek, vendar tiste, ki sem jih kupil ločeno v paketu po 12, niso enake in sploh niso primerne.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da se obrnete na našo službo za stranke prek svojega zoomalia računa, da vam lahko naša ekipa zagotovi rešitev. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni, zanima me biorazgradljivost vrečk za steljo Smart Sift, vendar nimam ustrezne toalete. Ali mi lahko navedete dimenzije vrečk, da preverim, ali ustrezajo? Če ne, ali obstaja kakšna druga znamka, ki izdeluje biorazgradljive vrečke? (Zanima me zaradi komposta, saj uporabljam kompostabilno steljo, to bi bilo res dobro.) Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ti vreče merijo 47x39x25 cm v višino.
S spoštovanjem,
Sandy iz Zoomalia
Ti vreče merijo 47x39x25 cm v višino.
S spoštovanjem,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
sandra
Zdravo, ali je treba te vreče dati v zaboj za steljo, če je treba eno dati v zbiralnik? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni potrebno, da teh vrečk postavite v vašo posodo za odpadke, to je po vaši presoji. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia