Vprašanja, razprave o izdelkih Voziček za pse s težavami v zadnjih nogah Zolia Orthopedic
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie-pierre
PozdravljeniMoja psička Ouma, bernojska ovčarka stara 6 let in težka 60 kg, je paralizirana na levi zadnji tački. Bi ji lahko ta voziček ustrezal, glede na to, da ima 3 zdrave tačke in bi jo rad sprehajal (kar trenutno ni mogoče), z namenom možnega okrevanja. Bojim se, da bom imel težave s sprejemanjem meritev, saj je vedno ulegnena. In ali je za vstop v voziček potrebno nujno dvigniti njeno zadnje telo? Tehta toliko kot jaz!
1 sporočila
eric
Pozdravljeni. Ne. Izogibati se. Našega smo vrnili, ker je bil izdelek zaradi zadnje konstrukcije zelo nestabilen in naša psička je ves čas padala. Izdelek je nujno treba izogniti, zelo slabo zasnovan in slabe kakovosti. Drugače pa da, za pozicioniranje psa ga morate dvigniti za zadnji del telesa. Že z našim avstralskim ovčarjem, ki tehta 22 kg, je težko, z 60 kg pa sploh ne vidim, kako bi to lahko storili.
1 sporočila
loïs
Pozdravljeni, lastnik sem majhne muce, ki ima ataksijo. Težave z ravnotežjem in koordinacijo, ne zna hoditi brez pomoči... tehta največ 3kg, bi ji najmanjša velikost ustrezala? In ali bi ji ta voziček lahko pomagal? Vedi: ne ve, da mora hoditi s svojimi štirimi tacami in želi hoditi samo z zadnjimi tacami... hvala vnaprej!
1 sporočila
stéphane
Dober večer gospa, oprostite za tako pozen odgovor. Ne vem za mačko, ki bi hodila z zadnjimi tacami, ker je voziček namenjen zadnjim tacam. Upam, da boste našli, kar iščete. Lahko naročite najmanjšo velikost in jo hitro vrnete, če vam ne ustreza, saj stran sprejema vračila v 14 dneh (z manjšim odbitkom, če je potrebno). Pogum vam želim
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za svojega francoskega buldoga, ki ima 14,5 kg in je star 13 let ter ima neoperabilno hernijo diska. Hvala za vaš odgovor.
86 sporočila
céline
Pozdravljena Sylvie,Na vrhu strani izdelka, s klikom na modro povezavo preberite opis, boste našli celotne lastnosti in videoposnetek vozička (čisto na dnu), vključno s tabelo mer in vodnikom za pravilno izbiro velikosti, ki ustreza vašemu psu.S prijaznimi pozdravi,Céline iz Zoomalie :)
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, ali je ta voziček primeren za danskega doga, ki tehta 60 kg? Ki je star in zaradi artroze ne more več hoditi? Hvala in lep dan
2 sporočila
deborah
Pozdravljeni, ali je to mogoče uporabiti za zajca? Lep pozdrav
1 sporočila
carine
Pozdravljeni, kupil sem ta voziček velikosti XXL za psa, ki tehta 22 kg. Dimenzije so pravilne, vendar ga ne morem pravilno nastaviti. Pes prenaša vso težo nazaj in zadnjica mu gre nazaj. Kaj naj storim, da bodo zadnje tačke postavljene kot na videu... naj širimo voziček?? Ga podaljšamo??? Širimo obročke??? Hvala za vaš odgovor, saj se s tem ukvarjam že 3 dni. Lep pozdrav
1 sporočila
jeanne
morda je treba dvigniti kolesa, da se ponovno vzpostavi ravnovesje