Vodna želva z ribami
Pozdravljeni vsi, ko sem si ogledovala izdelke, sem opazila, da nekateri ljudje objavljajo svoje lastne fotografije skupaj z izdelkom in na eni od njih sem videla, da nekdo ima akvarij z ribami in vodno želvo. Zelo sem presenečena, ker tudi jaz želim dati ribe skupaj z mojo želvo, vendar so mi to odsvetovali. Lahko mi kdo razloži ali mi da nasvete, prosim, za tiste, ki se spoznajo na to, hvala vnaprej
Pozdravljeni,
Vse je odvisno od tega, kakšno vrsto vodne želve imate (toplovodna ali hladnovodna, dobra plavalka ali ne).
Izbrati morate ustrezne male ribe, ki so prilagojene na temperaturo vode (na primer, za pelomeduzo bodo primerni gupiji) in predvsem poskrbeti za številna skrivališča, da se bodo ribe lahko skrile pred želvo, ki bo poskušala pojesti njih. Pričakujte seveda, da boste imeli nekaj izgub.
Strinjam se, res imam pelomeduzo kot želvo, ki rada plava in nikoli ne zapusti vode, voda pa je približno 28°. Ko pravite skrivališča, mislite na jame ali listje? Pokazal vam bom fotografijo, ki sem jo našel na spletnem mestu, oseba ima enako želvo kot jaz, ribe so precej velike in se mi ne zdi, da bi bila skrivališča kaj posebej izjemna. hvala za vaš odgovor
žal mi je, ne uspe mi naložiti fotografije na forum