vodna želva

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sarah
2 sporočila
sarah fr

Pozdravljeni,

imam majhen problem, pred približno 7 leti sem kupila vodno želvo.

V trgovini so mi rekli, da bo zrasla sorazmerno z velikostjo akvarija, zato sem kupila srednje velik akvarij, vendar ni nehala rasti in zdaj sem pri največjem akvariju za želve, ki ga imam v trgovini za male živali. Velik je, vendar ni dovolj globok in želva sploh ne more plavati... Srce me boli, ko jo vidim tako in ne vem več, kaj naj storim!!

Razmišljam, da bi jo morda dala v živalski vrt ali kam podobno, kjer bi se počutila bolje!

Prosim za nasvet

hvala

Sarah

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo, Sarah,

Je to floridska želva? Imaš vrt? Mogoče bi ji lahko naredila zunanji ribnik?

Se vidimo kmalu!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo