vodna želva

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
3 sporočila
audrey fr

Pozdravljeni,

imam vodno želvo že nekaj dni.

Ali je potrebno namestiti filter za akvarij?

Kako hitro želva raste? Njena lupina meri približno 5 cm v premeru.

Hvala vnaprej

Audrey
3 sporočila
audrey fr

hvala za tvoj odgovor.

SEVERINE
2 sporočila
severine fr

Pozdravljeni

Zanima me, koliko stane črpalka za 150-litrski akvarij?

Ničesar ne poznam na tem področju, imam dve želvi, vendar še nimam črpalke in ne vem, kaj kupiti, želel/a bi nekaj učinkovitega in čim cenejšega, če je možno.

Hvala

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljena Severine,

Močno ti priporočam, da investiraš v zunanjo črpalko (na primer znamke Eheim), Pretok mora biti dvakrat večji od količine vode, ki jo je treba filtrirati.

Tukaj je povezava do foruma, ki ti morda lahko pomaga pri vzreji tvojih želv (tu gre za pelomedusa subrufa):

https://www.zoomalia.com/forum/tortue-pelomedusa-subrufa-su82-1.html

Se kmalu vidiva!

Elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem pridobil majhno želvo od gospe, ki se je želela ločiti od nje... problem je v tem, da o njej ničesar ne vem. Ali mi lahko kdo pomaga?? Hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo