Vprašanja, razprave o izdelkih

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Déborah
1 sporočila
déborah fr
Mojih 5 podgan zelo všeč te majhne poslastice z zelenjavo.
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Moje zajkljice sploh ne marajo ...
Virginie
2 sporočila
virginie fr
Moji morski prašički tega sploh ne jedo, jim ni všeč :(
Murielle
1 sporočila
murielle fr
Pozdravljeni. Vsakemu od svojih dveh prašičev dam dve korenčki vsakih 3,4 dni, da preprečim pomanjkanje vitamina C že več mesecev. Sta v odličnem stanju in obožujeta to.
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Ti pastili niso nujno super, nisem bila najbolj zadovoljna. Rečeno pa je, da ni najbolj primerno za zajce, vendar 1-krat na teden ali vsakih 10 dni ni ravno usodno. Tukaj je prijateljica živali.
Christine
1 sporočila
christine fr
Moja mala pritlikava zajčica Chouquette jih obožuje. Vsako jutro ji dam dva.
Laliya
1 sporočila
laliya fr
Zdravo! Kolikor vem, so mlečni izdelki strupeni ☠️ za zajce. Še posebej, ker vsebujejo ogromno sladkorja! Tako da tega res ni priporočljivo dajati, kajne? Lep pozdrav, Prijateljica zajcev!
Ludovic
18 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni, ali lahko to dam svoji trimesečni pritlikavi zajklji? Če da, koliko na teden (poleti in pozimi)? Lepo pozdravljen, Ludo
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te pastile je treba dajati kot priboljške, približno eno ali dve na dan.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Léna
3 sporočila
léna fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kolikokrat na dan lahko dam take priboljške? Ali ni potrebno biti previden pri količini obrokov? Lahko izvem, če je v njih veliko sladkorja ali drugih snovi, ki bi lahko škodovale zajcem? Hvala. ;)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res vam svetujemo, da te vrste hrane, ki je sicer dobra zanje, razdelite na dele, vendar v omejenih količinah.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
PRISCILLA
1 sporočila
priscilla fr
živjo, ta izdelek sem kupila za svojega pritlikavega zajčka juniorja, rada bi vedela, kako pogosto naj mu ga dam? enkrat na dan, na teden? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Enkrat na teden se zdi primerno. Vendar, če to zimo opazite, da vaš zajec postane manj aktiven, mu lahko nudite pomoč pogosteje.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
julien
1 sporočila
julien fr
lahko to damo gerbilom?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da, te tablete so primerne za vse glodavce.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo