Vprašanja, razprave o izdelkih
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
déborah
Mojih 5 podgan zelo všeč te majhne poslastice z zelenjavo.
1 sporočila
sandrine
Moje zajkljice sploh ne marajo ...
2 sporočila
virginie
Moji morski prašički tega sploh ne jedo, jim ni všeč :(
1 sporočila
murielle
Pozdravljeni. Vsakemu od svojih dveh prašičev dam dve korenčki vsakih 3,4 dni, da preprečim pomanjkanje vitamina C že več mesecev. Sta v odličnem stanju in obožujeta to.
1 sporočila
aurélie
Ti pastili niso nujno super, nisem bila najbolj zadovoljna. Rečeno pa je, da ni najbolj primerno za zajce, vendar 1-krat na teden ali vsakih 10 dni ni ravno usodno. Tukaj je prijateljica živali.
1 sporočila
christine
Moja mala pritlikava zajčica Chouquette jih obožuje. Vsako jutro ji dam dva.
1 sporočila
laliya
Zdravo! Kolikor vem, so mlečni izdelki strupeni ☠️ za zajce. Še posebej, ker vsebujejo ogromno sladkorja! Tako da tega res ni priporočljivo dajati, kajne? Lep pozdrav, Prijateljica zajcev!
18 sporočila
ludovic
Pozdravljeni, ali lahko to dam svoji trimesečni pritlikavi zajklji? Če da, koliko na teden (poleti in pozimi)? Lepo pozdravljen, Ludo
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te pastile je treba dajati kot priboljške, približno eno ali dve na dan.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
léna
Pozdravljeni, rad bi vedel, kolikokrat na dan lahko dam take priboljške? Ali ni potrebno biti previden pri količini obrokov? Lahko izvem, če je v njih veliko sladkorja ali drugih snovi, ki bi lahko škodovale zajcem? Hvala. ;)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res vam svetujemo, da te vrste hrane, ki je sicer dobra zanje, razdelite na dele, vendar v omejenih količinah.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
priscilla
živjo, ta izdelek sem kupila za svojega pritlikavega zajčka juniorja, rada bi vedela, kako pogosto naj mu ga dam? enkrat na dan, na teden? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Enkrat na teden se zdi primerno. Vendar, če to zimo opazite, da vaš zajec postane manj aktiven, mu lahko nudite pomoč pogosteje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Enkrat na teden se zdi primerno. Vendar, če to zimo opazite, da vaš zajec postane manj aktiven, mu lahko nudite pomoč pogosteje.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julien
lahko to damo gerbilom?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da, te tablete so primerne za vse glodavce.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Da, te tablete so primerne za vse glodavce.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia