Vprašanja, razprave o izdelkih Vital blazina Loki Trixie - Roza

100% stranke

priporočam ta izdelek

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Naročil sem ta vzglavnik 2. julija, bil je na voljo. Le 8. julija ste mi sporočili, da ni na voljo in da bo ponovno na zalogi 15. 7. Že dva dni vam pošiljam prošnje, na katere ne dobim odgovora. Nočete poslati dveh ločenih paketov, da bi mi poslali brikete, čeprav bo mojemu psu kmalu zmanjkalo (in pravite, da imate radi živali...). Po drugi strani pa ste mi že dolgo časa bremenili račun. Prosimo, obvestite me o vašem ponovnem zalogi.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Aurélie,Opravičujem se za to nevšečnost.Zagotavljam vam, da vedno odgovarjamo našim strankam, mogoče vašega sporočila nismo prejeli.Vabim vas, da nas kontaktirate po telefonu na številko 05 54 54 00 24.Naši svetovalci vam bodo priskrbeli odgovor in rešitev takoj, ko prejmejo vašo zahtevo.Lep dan želim,Coralie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo